Motala Bråstorp Lekia och Babya

Motala Bråstorp Lekia och Babya

Mineralvägen 16

Visa vägbeskrivning
Välkommen till en värld full av skoj!

Hos oss på Lekia & Babya i Bråstorp hittar du en stor välsorterad leksaksbutik med fullsorterad babyavdelning, Pandurohörna och babykläder.
På Babya-avdelningen har vi samlat allt som du kan tänkas behöva när familjen ska bli större. Både tillbehör till dig själv som blivande förälder och inte minst för den kommande familjemedlemmen. Vi vill vara ett bra stöd till dig i valet av barnvagn, bilbarnstol, spjälsäng, bärsele och en massa andra små saker man kommer behöva när ert barn kommit till världen. Vi hjälper dig hitta produkter efter just era behov som familj. Vi är dessutom uppdaterade på de senaste säkerhetsprodukterna och har koll på de regler och krav som kan kännas som en djungel för dig. Vi jobbar med välkända märken såsom t ex Emmaljunga, Britax, Be Safe, Maxi Cosi, Ergo Baby, Baby Zen, Elodie Details, Skip Hop, Crescent, Rätt Start, Färg & Form, Medela, och mycket mer.
Då vi har en egen verkstad, hjälper vi gärna till med reservdelar, service och reparationer av barnvagnar. Vi erbjuder uthyrning av bilbarnstolar - perfekt om man t ex får tillfälligt besök.

Vi har också en välfylld Panduroavdelning med pyssel för både stora o små. Du hittar bland annat material för smyckestillverkning, massor med bakartiklar, konstnärsfärg, scrapbookingsortiment mm. Hittar du ändå inte vad du söker, kan man enkelt beställa från hela Panduros stora sortiment via oss - fraktfritt! Leveranstiden är oftast 1-2 veckor.

Som om inte detta vore nog ligger ett 1500 kvm stort lekland (Bill och Bulls) i anslutning till butiken. Här kan alla med barnasinne roa sig i flera timmar bland rutschkanor och bollhav. Det går såklart bra att titta in utan att leka, för en god fika, glass eller helt enkelt för att dämpa hungern med en rejäl måltid. De duktiga kockarna serverar allt från kokt korv till en komplett thaimeny.

Har du frågor går det bra att höra av sig till oss via telefon eller mail – se kontaktuppgifter nedan. Men helst av allt träffar vi Dig förstås här i butiken!
Varmt Välkommen önskar

Camilla, Katarina, Emelie och Alexandra

Öppettider
Måndag - fredag: 10.00 - 19.00
Lördag: 10.00 - 17.00
Söndag: 11.00 - 16.00
Adress
Adress: Mineralvägen 16
Postadress: 59153 Motala
Telefon: 0141-56250