MENY
Kampanj -25% Babblarna, DVD - God natt & sov gott Babblarna
Babblarna, DVD - God natt & sov gott Babblarna
Babblarna, DVD - God natt & sov gott Babblarna

Babblarna, DVD - God natt & sov gott Babblarna

126 kr 169 kr
Finns i webblager
Uppskattad leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Efter första succé filmen kommer nu ytterligare en Babblarna film. Godnatt & sov gott Babblarna är alldeles precis lagom lång med kortfilmer, musikvideor, språklek och dansfilmer i en fin mix för att varva ner till, innan det är dags att gå och lägga sig. Sist i filmen ligger Babblarnas vaggvisa där alla figurerna nattas och somnar gott.
Natti Natti. Filmen har ett blandat innehåll med både animerat och filmat material i en rolig, språklekande, musikalisk och lugnande mix. 

Filmen rekommenderas från 1 år, men passar bäst från 2-4 år.
Speltid: 47 minuter

Babblarna är så mycket mer än ett gäng skojiga sötnosar. Babblarna är väl genomtänkt språkträning. Inte bara för att de faktiskt hjälper till i språkutvecklingen, utan för att de gör det utan att man tänker på det. I leken med Babblarna, Babblarnas namn och deras speciella sätt att prata, så utvecklas språket. Den pedagogiska språkträningen riktar sig till barn i tidigt språkutveckling. Babblarna älskas av alla och det fina är att varken barn eller vuxna tänker på att det är just språkträning det handlar om i leken och äventyren i Babblarnas värld.

Så säg hej till alla Babblarna och ta med Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddio och Doddo på äventyr! Underbara och roliga för lek och språkträning.

Produktinformation
Varumärke Babblarna
Artikelnr. 140-12412
Passar ålder 0 - 6 år
Varumärken Babblarna;Teddykompaniet
Streckkod 7350036791650
TRUE