MENY
Barbie, Kaféset
Barbie, Kaféset
Barbie, Kaféset
Barbie, Kaféset
Barbie, Kaféset
Barbie, Kaféset
Barbie, Kaféset

Barbie, Kaféset

599 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

Barbie, Fashionistas färgad klänning +199 kr
Barbie, Fashionistas Good Vibes +199 kr
Barbie, Fashionistas Letterman Jacka +199 kr
Barbie, Fashionistas Polka klänning +199 kr
Barbie, Fashionistas Puff Plaid Blazer Dress +199 kr
Barbie, Fashionistas Rutig flanell klänning +199 kr
Produkt:599 kr
Tillval:
Konfiguration:
Totalt:
Slut i webblager - Kontakta din lokala butik
Går ej att beställa för tillfället. 
Lagerstatus i våra butiker
Varning Inte lämplig för barn under 3 år [ProductAttribut.Modedockor] från Barbie

Utforska en värld av kaffe med Barbie®-kaféleksetet! Om du älskar att göra kaffe och smoothier kan du driva ett kafé! I Barbie®-kaféleksetet ingår en Barbie®-docka klädd i söt svartvit-randig tröja och ett rosa förkläde med sportig hårknut. Och Barbie®-dockan är redo att servera sina kunder! Kaféet har en menytavla och en maskin för att göra kaffe, smoothier och te (vrid på maskinens vred för att välja smak på favoritdrycken). Bland de övriga tillbehören finns mjölkkanna, chokladsmaksättning, kaffemuggar, smoothiemuggar, en tekopp med mera. Det finns en del med sötsaker, som cake-pops, en muffin och kakor, i kyldisken finns två vattenflaskor och en snacksdel med mellanmålsbars. När kunden har gjort sitt val och beställningen är klar kan Barbie® servera dem vid kassan!
Kaféleksetet har mer än 20 lektillbehör (vissa har en fästfunktion så att Barbie®-dockan kan hålla i dem). Barnen kommer älska de oändligt kreativa uttrycksmöjligheterna och att få leka kafé! En perfekt present till barn som är 3 år och äldre, särskilt de som tycker om att göra kaffe, servera fika och utveckla sina matlagningskunskaper! Dockorna kan inte stå utan hjälp. Färger och dekorationer kan variera.Du kan driva ett eget kafé med Barbie®-kaféleksetet! ​
Innehåller kafé, Barbie®-docka och mer än 20 kafétillbehör för kreativa lekar!Barbie®-dockan är klädd i en söt randig tröja, ett rosa förkläde och har en sportig hårknut. Hon kan göra kaffe, smoothier och te till sina kunder (vrid på maskinens vred för att välja smak på favoritdrycken).
Barbie® serverar även sötsaker, vatten på flaska med mera! När kunden har gjort sitt val kan Barbie® slå in beställningen i kassan!Vissa lektillbehör har en fästfunktion så Barbie®-dockan kan hålla i dem på ett realistiskt sätt!
Utforska en värld av kreativ lek och berättarglädje med Barbie®-kaféleksetet!
En perfekt present till barn som är 3 år och äldre, särskilt de som gillar kaféer, kaffe, fika och som vill utveckla sina matlagningskunskaper!

Produktinformation
Varumärke Barbie
Artikelnr. 118-960-0109
Kategori Dockor
Underkategori Modedockor
Varumärken Barbie
Produkttyp Modedockor
Streckkod 887961862881
Varning Inte lämplig för barn under 3 år