MENY
Barbie, Color Reveal Doll
Barbie, Color Reveal Doll
Barbie, Color Reveal Doll
Barbie, Color Reveal Doll

Barbie, Color Reveal Doll

349 kr
Slut i webblager - Kontakta din lokala butik
Går ej att beställa för tillfället. 
Lagerstatus i våra butiker
Varning Inte lämplig för barn under 3 år [ProductAttribut.Modedockor] från Barbie

​Barbie® Color Reveal™-dockorna är rolig att packa upp med massor av överraskningar – hela sju stycken! En vacker sjöjungfrudocka ingår alltid, men dockornas utseende förblir hemligt tills det avslöjas. Att packa upp den är en del av det roliga. Dra i remsan för att ta bort det yttre lagret och upptäck ett genomskinligt rör. Inuti finns en hemlig Color Reveal™-docka i turkosmetallic och fyra väskor med överraskningar inuti.
Ta bort innehållet och fyll röret med varmt vatten. Placera dockan i röret och skaka det. Vattnet blir turkost och när du tar ut dockan avslöjas hennes utseende! Dockorna har olika kombinationer av ögonfärg, hårfärg, hudton och figur på överdelen, men överraskningarna tar inte slut där!
Öppna väskorna för att hitta metallisk sjöjungfrustjärt, ett halsband, en borste och en liten svamp. Doppa svampen i iskallt vatten och använd den för att ändra dockans hårslingor och ansikte – hennes ögon och läppar ändrar färg! Genom att använda varmt och iskallt vatten kan barnen upprepa det här ögonblicket om och om igen!
Gör Barbie®-dockan fin och börja leka. Varje serie har ett unikt tema – de här Color Reveal™ Barbie®-dockorna är en hyllning till sjöjungfrun, med färggrant långt hår och vackra sjöjungfrustjärtar.
Använd röret för att förvara accessoarerna och andra Barbie®-tillbehör i. Vilken docka kommer du att få? Barnen kan samla dem och mixa och matcha tillbehören för att få ännu fler möjligheter! Innehåller docka med färgförändringsfunktion, sjöjungfrustjärt, halsband, borste och svamp. Produkterna säljs separat så långt lagret räcker.
Dockan kan inte stå utan hjälp. Färger och dekorationer kan variera.
Med sju överraskningar i ett paket ger Barbie® Color Reveal™-dockorna upphov till många roliga lekar – barnen kommer älska att få dyka ner i sjöjungfruserien!
Börja med att ta bort det yttre lagret på förpackningen, skruva av rörets övre del och ta ut dockan som är täckt från topp till tå med metallicturkos Color Reveal™-färg och ta ut de 4 dekorerade väskorna som döljer innehållet!
Fyll röret med varmt vatten, lägg ned dockan och skaka röret. Vattnet får samma färg som genom magi!
Ta ut dockan och se hur hon ser ut för första gången. Varje docka har olika kombinationer av ögonfärg, långt hår med färgade slingor, hudton och figur på överdelen.
Öppna de 4 hemliga väskorna för att se vad som finns inuti– en sjöjungfrustjärt, ett halsband, en borste och en liten svamp. Förvara tillbehören i röret när du har lekt färdigt!
Doppa svampen i iskallt vatten och använd den för att förvandla ansiktet och håret. Barbie®-dockans ansiktsdekorationer och hårslingor ändrar färg. Upprepa förvandlingen om och om igen!
Fäst stjärten och gör dockan fin för att börja leka. Förvandla hennes stil genom att ändra hennes färg och få en wow-upplevelse!
Den här Barbie® Color Reveal™-överraskningsdockan passar prefekt som present till barn mellan 3 och 7 år, särskilt de som älskar fantasilekar.
Barnen kan samla dem och mixa och matcha tillbehören för att få ännu fler lekmöjligheter!

Produktinformation
Varumärke Barbie
Artikelnr. 118-960-2026
Streckkod 887961861624
Kategori Dockor
Underkategori Modedockor
Varumärken Barbie
Varning Inte lämplig för barn under 3 år
Produkttyp Modedockor