MENY
Barbie, Color Reveal Gåvoset
Barbie, Color Reveal Gåvoset
Barbie, Color Reveal Gåvoset
Barbie, Color Reveal Gåvoset
Barbie, Color Reveal Gåvoset
Barbie, Color Reveal Gåvoset
Barbie, Color Reveal Gåvoset
Barbie, Color Reveal Gåvoset
Barbie, Color Reveal Gåvoset

Barbie, Color Reveal Gåvoset

799 kr
Finns i webblager
Uppskattad leveranstid: 1-3 arbetsdagar
Fri frakt på denna produkt
Lagerstatus i våra butiker
[ProductAttribut.Modedockor] från Barbie

Barbie® Color Reveal™-dockorna ger den ultimata uppackningsupplevelsen – det här gigantiska setet innehåller mer än 50 överraskningar, däribland en Color Reveal™ Barbie®-docka, en Color Reveal™ Chelsea™-docka och tre Color Reveal™-husdjur!
Det finns också upprepningsbara färgförändrande funktioner, en peruk med långt hår, kläder, accessoarer och delar som passar berättelserna om det perfekta pyjamaspartyt! Och det finns ett spel, bakgrundsdelar och en återanvändbar förpackning som gör leken ännu roligare.
Barnen börjar med att öppna hinken och tömma ut de 28 mysterielådorna. Allt går att sätta tillbaka när de har lekt klart. Hitta lekmattan, tryck ut motsvarande tärning och spelpjäser från förpackningen och sätt ihop dem. Använd dem sedan för att gå runt spelplanen och öppna förpackningarna enligt anvisningarna. När allt har öppnats kan det roliga avslöjas.
Ta bort Color Reveal™ Barbie®-dockan från röret och fyll det med varmt vatten. Placera dockan i röret och skaka det. Vattnet blir silverfärgat och när du tar ut dockan avslöjas hennes utseende! Gör samma sak för att avslöja Color Reveal™ Chelsea™-dockans och de tre Color Reveal™-husdjurens utseende. Hitta svampen, doppa den i iskallt vatten och använd den för att ändra färg på Barbie®-dockans och Chelsea™-dockans gympadräkt. Använd varmt vatten för att ändra tillbaka färgen. Upprepa ögonblicket om och om igen! Vänd på spelplanen så hittar du ett pyjamasparty på den andra sidan.
Använd tillbehören för att leka pyjamasparty – bland tillbehören finns pyjamas, sovsäck, snacks, saker till husdjuren med mera! Barnen kan trycka ut ögonmaskerna i barnstorlek från förpackningen för att kunna leva sig in i rollen ännu bättre. De kommer älska att få öppna den här förpackningen, köra igång pyjamaspartyt och låta drömmarna få liv genom leken! Vilken docka kommer du att få? Barbie®-dockan kan inte stå själv. Färger och dekorationer kan variera.Med mer än 50 överraskningar i en förpackning kan det här Barbie® Color Reveal™-setet inspirera barnen till att drömma ihop många olika slags pyjamaspartyn. I setet ingår dockor, husdjur, tillbehör, ett spel och mycket mer!
När barnen öppnar hinken hittar de 28 mysteriepåsar, spel/lekmatta och förpackningsdelar som går att trycka ut och sätta ihop till 2 speltärningar och 7 spelpjäser, samt 4 ögonmasker i barnstorlek för rollekarna!
Inuti finns en Barbie® Color Reveal™-docka i silvermetallic, en turkos Chelsea™ Color Reveal™-docka, 3 Color Reveal™-husdjur och 36 tillbehör på temat pyjamasparty, däribland en peruk med långt hår, kläder, delar till berättelsen och klistermärken som lyser i mörker!
Barnen kan leka en uppackningslek på spelmattan, som visar hur de ska öppna olika förpackningar medan de flyttar runt spelplanen! ​När allt är öppet är det dags att avslöja dockorna och husdjuren!
Barnen tar ut Barbie® Color Reveal™-dockan ur röret och fyller det med varmt vatten. Sedan sätter de i Color Reveal™-dockan och skakar röret. Vattnet förändras och hennes stil avslöjas! Upprepa för var och en – vilken får du? ​Ta fram den medföljande svampen för att aktivera färgförändringarna. Använd kallt och varmt vatten för att ändra tillbaka färgen på dockans gympadräkt för ännu fler lekar och överraskningsögonblick.
Barnen kan vända på spelplanen för att hitta en lekmatta på temat pyjamasparty där de kan ställa upp det laminerade tältet och andra delar – popcornskål, nackkudde, nalle – och arrangera sina drömmars pyjamasparty!

Produktinformation
Varumärke Barbie
Artikelnr. 118-960-2028
Varumärken Barbie
Streckkod 887961905823
Kategori Dockor
Underkategori Modedockor
Produkttyp Modedockor