MENY
Barbie, Princess Adventure Deluxe Princess - Barbie
Barbie, Princess Adventure Deluxe Princess - Barbie
Barbie, Princess Adventure Deluxe Princess - Barbie
Barbie, Princess Adventure Deluxe Princess - Barbie
Barbie, Princess Adventure Deluxe Princess - Barbie

Barbie, Princess Adventure Deluxe Princess - Barbie

449 kr
Slut i webblager - Kontakta din lokala butik
Går ej att beställa för tillfället. 
Lagerstatus i våra butiker
Varning Inte lämplig för barn under 3 år [ProductAttribut.Modedockor] från Barbie

Barbie®-dockor inspirerade av Barbie® Princess Adventure™ tar med de unga drömmarna till ett fjärran land där fantasin härskar! Barbie®-dockan är kungligt trendig i en rosa topp och en kjol som är lång där bak och kort framtill med ett sött, glittertryck där det står: ”believe”, ”happy”, ”dream” med mera. En ”pälsfodrad” metallicjacka får henne att skina och blå, högskaftade skor blir ännu en färgklick. Snygga accessoarer förvandlar alla Barbie®-berättelser till en modesaga och inget kungligt äventyr är komplett utan ett husdjur – Barbie®-dockans hundvalp är så söt i egen tiara och halsband! Med dockorna inspirerade av Barbie® Princess Adventure™ kan barnen följa med Barbie® och hennes vänner när de ger sig ut på en resa av kungliga proportioner. Fantasifulla barn mellan 3 och 7 år kommer älska att få drömma ihop sina egna kungliga äventyr, för när barnen leker med Barbie® föreställer de sig allt de kan bli! Barnen kan samla fler Barbie® Princess Adventure™-dockor och leksaker för att hitta på berättelser om hela kungariket. Produkterna säljs separat så långt lagret räcker. Dockan kan inte stå utan hjälp. Färger och dekorationer kan variera.
Barbie®-dockor inspirerade av Barbie® Princess Adventure™ tar med de unga drömmarna till ett fjärran land där fantasin härskar!Barbie®-dockan ger prinsesstilen en trendig twist med en vid kjol med glittertryck, en pälsfodrad metallicjacka och klarblå högskaftade skor.
De snygga accessoarerna består av en rosa tiara, ett par platåsandaler, handväska med ”pärldetaljer”, solglasögon i kattögonmodell, halsband och smartphone.Innehåller en kunglig hundvalp med egen tiara och halsband!
Fantasifulla barn mellan 3 och 7 år kommer älska att få drömma ihop sina egna kungliga äventyr, för när barnen leker med Barbie® föreställer de sig allt de kan bli!
Barnen kan samla fler Barbie® Princess Adventure™-dockor och leksaker för att hitta på berättelser om hela kungariket.

Produktinformation
Varumärke Barbie
Artikelnr. 118-960-0712
Kategori Dockor
Underkategori Modedockor
Varumärken Barbie
Produkttyp Modedockor
Streckkod 887961857597
Varning Inte lämplig för barn under 3 år