MENY
Barbie, Princess Adventure Deluxe Princess - Daisy
Barbie, Princess Adventure Deluxe Princess - Daisy
Barbie, Princess Adventure Deluxe Princess - Daisy
Barbie, Princess Adventure Deluxe Princess - Daisy
Barbie, Princess Adventure Deluxe Princess - Daisy

Barbie, Princess Adventure Deluxe Princess - Daisy

449 kr
Slut i webblager - Kontakta din lokala butik
Går ej att beställa för tillfället. 
Lagerstatus i våra butiker
Varning Inte lämplig för barn under 3 år [ProductAttribut.Modedockor] från Barbie

Barbie®-dockor inspirerade av Barbie® Princess Adventure™ tar med de unga drömmarna till ett fjärran land där fantasin härskar – och inget Barbie®-äventyr är komplett utan hennes bästa vän Daisy! Daisy-dockan är kungligt trendig i en lila topp och vid kjol med ett sött, glittertryck där det står: ”believe”, ”happy”, ”dream” med mera. En avskuren metallicjacka får henne att skina och rosa, högskaftade skor blir ännu en färgklick. Snygga accessoarer förvandlar alla Barbie®-berättelser till en modesaga och kattungen med egen tiara och halsband ger genast upphov till lekar om vänskap! Med dockorna inspirerade av Barbie® Princess Adventure™ kan barnen följa med Barbie® och hennes vänner när de ger sig ut på en resa av kungliga proportioner. Fantasifulla barn mellan 3 och 7 år kommer älska att få drömma ihop sina egna kungliga äventyr, för när barnen leker med Barbie® föreställer de sig allt de kan bli! Barnen kan samla fler Barbie® Princess Adventure™-dockor och leksaker för att hitta på berättelser om hela kungariket. Produkterna säljs separat så långt lagret räcker. Dockan kan inte stå utan hjälp. Färger och dekorationer kan variera.
Barbie®-dockor inspirerade av Barbie® Princess Adventure™ tar med de unga drömmarna till ett fjärran land där fantasin härskar!
Daisy-dockan ger prinsesstilen en trendig twist med en vid kjol med glittertryck, metallicjacka, rosa, högskaftade skor och en tiara med inbyggda hörlurar.
De snygga accessoarerna består av ett par spetsiga lågklackade skor, handväska med ”pärldetaljer”, solglasögon i kattögonmodell, halsband och smartphone.
Daisy-dockans kattunge är kungligt söt med egen tiara och halsband med rosett!Fantasifulla barn mellan 3 och 7 år kommer älska att få drömma ihop sina egna kungliga äventyr, för när barnen leker med Barbie® föreställer de sig allt de kan bli!Barnen kan samla fler Barbie® Princess Adventure™-dockor och leksaker för att hitta på berättelser om hela kungariket.

Produktinformation
Varumärke Barbie
Artikelnr. 118-960-0712
Kategori Dockor
Underkategori Modedockor
Varumärken Barbie
Produkttyp Modedockor
Streckkod 887961857603
Varning Inte lämplig för barn under 3 år