MENY
Barbie, Prinsessäventyr med häst
Barbie, Prinsessäventyr med häst
Barbie, Prinsessäventyr med häst
Barbie, Prinsessäventyr med häst
Barbie, Prinsessäventyr med häst
Barbie, Prinsessäventyr med häst
Barbie, Prinsessäventyr med häst

Barbie, Prinsessäventyr med häst

1.299 kr
Slut i webblager - Kontakta din lokala butik
Går ej att beställa för tillfället. 
Fri frakt på denna produkt
Lagerstatus i våra butiker
Varning Inte lämplig för barn under 3 år [ProductAttribut.Modedockor] från Barbie

Barbie®-dockorna och leksakerna inspirerade av Barbie® Princess Adventure™ tar med de unga drömmarna till ett fjärran land där fantasin härskar – och inget Barbie®-äventyr är komplett utan hennes häst! Med tre originalsånger från Barbie® Princess Adventure™, mer än 25 ljus- och ljudkombinationer och realistiska rörelser med mulen och benen inspirerar Barbie® Prance & Shimmer™-hästen till oändliga fantasilekar. Det finns flera sätt att aktivera hennes funktioner på: rör vid hästens tiara för att se hovarna, tiaran och betslet lyser upp när hon gnider med mulen och gnäggar (det är så sött!). Eller så kan du trycka på knappen nära svansen och luta henne bakåt på bakbenen för att aktivera en magisk ljusshow, spela en låt och se hur hon dansar i takt med musiken! Barbie®-dockans knän går att böja så hon kan sitta på hästen – sätt henne i den rosa sadeln, trä i fötterna i stigbyglarna och galoppera rakt in i äventyret. Med dockorna och leksakerna inspirerade av Barbie® Princess Adventure™ kan barnen följa med Barbie® och hennes vänner när de ger sig ut på en resa av kungliga proportioner. Fantasifulla barn mellan 3 och 7 år kommer älska att få drömma ihop sina egna kungliga äventyr, för när barnen leker med Barbie® föreställer de sig allt de kan bli! Barnen kan samla fler Barbie® Princess Adventure™-dockor och leksaker för att hitta på berättelser om hela kungariket. Produkterna säljs separat så långt lagret räcker.
Dockan kan inte stå utan hjälp. Färger och dekorationer kan variera.
Med inspiration från Barbie® Princess Adventure™ tar det här setet med Barbie®-docka och häst med de unga drömmarna till ett fjärran land där fantasin härskar!
Med tre originalsånger, mer än 25 ljus- och ljudkombinationer och realistiska rörelser med mulen och benen inspirerar det här kungliga husdjuret till oändliga fantasilekar.
Rör vid hästens tiara för att se hovarna, tiaran och betslet lyser upp när hon gnider med mulen och gnäggar.
Tryck på knappen nära hästens svans och luta henne bakåt på bakbenen för att aktivera en magisk ljusshow, spela en låt och se hur hon dansar i takt med musiken!
Barbie®-dockan är klädd för äventyr i en blå prinsesskjol, glittrig topp, stövlar och tiara. Böj hennes ben, sätt henne i sadeln och rid rakt in i berättelsen!
Med så många roliga funktioner blir Barbie®-dockan och hennes Prance & Shimmer™-häst en utmärkt present till alla barn som är 3 till 7 år, särskilt de som tycker om djur och prinsessor.
De kommer älska att få drömma ihop sina egna kungliga äventyr för när barnen leker med Barbie® föreställer de sig allt de kan bli!

Produktinformation
Varumärke Barbie
Artikelnr. 118-960-0716
Kategori Dockor
Underkategori Modedockor
Varumärken Barbie
Produkttyp Modedockor
Streckkod 887961857627
Varning Inte lämplig för barn under 3 år