MENY
Barbie, Meditation
Barbie, Meditation
Barbie, Meditation
Barbie, Meditation
Barbie, Meditation

Barbie, Meditation

499 kr
Slut i webblager - Kontakta din lokala butik
Går ej att beställa för tillfället. 
Lagerstatus i våra butiker
[ProductAttribut.Modedockor] från Barbie

Barbie®-dockan vet att det bästa sättet för att må bra är att ta hand om sig! Den här meditationsdockan visar ett av sina främsta knep för att koppla av med hjälp av ljus och ljud – mindfulnessmeditation. Setet innehåller en Barbie®-docka, en hundvalp och fyra molnformade emojier.
Barnen trycker bara på knappen i Barbie®-dockans halsband så aktiveras en av fem guidade meditationsövningar där ljus- och ljudeffekter används för att inspirera till det egna utövandet. Hennes valp hjälper henne att visualisera – sätt i en av molnemojierna i dess huvud så ser det ut som en meditativ tankebubbla, byt sedan ut den och få ny inspiration till meditationen.
Breathe with Me Barbie™-dockan är klädd i mjuka kläder och har extra rörliga leder för realistisk posering och aktiv lek.
Barnen kan samla alla Barbie®-wellnessdockor för att leka att de tar hand om sig och få världen att växa för när barnen leker med Barbie® kan de föreställa sig allt de kan bli! Produkterna säljs separat så långt lagret räcker.Barnen kan leka att de tar hand om sig samtidigt som de hjälper Breathe with Me Barbie™ med hennes meditation.
Barbie®-dockan har ljus och ljud som ska inspirera till mindfulness – tryck på knappen i hennes halsband för att starta en av fem guidade meditationsövningar som barnen också kan hänga med i.
Hundvalpen hjälper Barbie®-dockan att fokusera genom visualisering: sätt i en av de fyra molnformade emojierna – kärleksfull regnbåge, ledset regn, glatt solsken eller arg röd – i dess huvud för att uttrycka en känsla. Byt ut dem för att ge uttryck för en ny känsla.
Barbie®-dockan bär inspirerande mjuka kläder med moln- och regnbågstryck på tröjan och molnmönstrade byxor.
Hon har också 15 ”leder” som ger mer realistiska rörelser och poseringsmöjligheter – i halsen, axlarna, armbågarna, handlederna, låren, höfterna, knäna och fotlederna.
Barnen kan hitta på så många lekar med Barbie®-wellnessdockorna som inspirerar barnen att ta hand om sig själva också, för när barnen leker med Barbie® kan de föreställa sig allt de kan bli!
Samla alla och få ännu fler möjligheter och låt barn som är 3 till 8 år utforska världen genom lek!

Produktinformation
Varumärke Barbie
Artikelnr. 118-960-0528
Varumärken Barbie
Streckkod 887961872446
Kategori Dockor
Underkategori Modedockor
Produkttyp Modedockor