MENY

Motala Gallerian Lekia

Var finns Sveriges läskigaste barn? 

Låt hösten vara den där färgsprakande & samtidigt mysiga årstiden som den kan vara. Vi har laddat upp för ett skojigt höstlov med Halloweenfirande. Passa att välja vilken läskig typ du vill klä ut dig till. Det går faktiskt bra att vara trollkarl & snäll, gullig häxa eller också för den som vill. Vi har dekorationer för att fixa den där härliga stämningen när det är fest. Det finns ballonger som kan förgylla i en salig blandning med spindelväv och pumpor. Happy Halloween helt enkelt!

Med Lego Masters på TV inspireras både stora och små byggare till nya, fantasifulla skapelser. Vad bygger ni? Missa inte vår tävling i samarbete med Lego där du kan vinna Lego för 2000 kr varje vecka & alla som deltar får en rabattcheck på Lego att använda i våra butiker. Ny tävling varje vecka! Kolla in vår instagram (se länken nedan).

Hösten bjuder också in till nyfikenhet, kreativitet och lek kring vad som sker. Måla teckningar i höstlövens alla färger, köp en pysselbok och ha roligt med allt det där nya ni lär er i skolan. Annan rolig sysselsättning är att plocka fram nya och gamla spel och spela tillsammans när det känns för mörkt för att gå ut och leka. Pausa iPaden & hitta på något tillsammans. Kolla in höstens coola nyheter med Oosh Potions egna slime, samla på fräcka Majorette Tune Up's eller ta med din Our Generation docka med på cykelturen. Än finns det tid för aktiva lekar utomhus med kickbikes, balanscykel & bollar. Eller köra med en egen radiostyrd bil från Fusion - kolla in våra modeller i butiken.

Vi som jobbar här är mån om att hjälpa dig hitta det du söker eller med tips på passande presenter & inspiration. Kika gärna in vår Facebook-sida eller Instagram @lekia_lekhuset för tips direkt i telefonen kring erbjudanden och annat roligt som vi vill dela med oss av.

Fortsätt handla i din lokala leksaksaffär
Vi vill göra vad vi kan för att erbjuda dig möjligheten att handla hos oss men på olika sätt. Vi har utökat vårt hygienstäd och vi håller avstånd samt använder oss av de redskap och markeringar som gör att vi kan mötas på ett säkert sätt. Genom att vi håller avstånd till varandra & andra kunder kan din shopping ske på ett säkert sätt. Vill du just nu inte besöka oss kan du i stället ringa oss med en beställning av leksaker & babyprodukter. Vi plockar ihop din order, du betalar med Swish innan leverering och kan sedan välja mellan att få leverans hem till din dörr eller att hämta din påse i vår entré utan fysisk kontakt. Kvittot får du med varorna!

Hemleverans kan idag erbjudas inom Motala stadsgräns

  • Fraktfri hemleverans över 999 kr
  • Fraktavgift på 99 kr under 999 kr
  • Kostnadsfritt att Hämta i butik

Du når oss på telefonnummer & e-post nedan eller på Messenger genom Facebook.
Vi kommer överens om en dag för upphämtning eller hemleverering.

Vi ser fram emot att höra från dig - Tack för att du stöttar din lokala butik! 

Öppettider

Måndag - Fredag:
10-18
Lördag:
10-14
Söndag:
STÄNGT
Observera:

Avvikande öppettider 2021

Vätternrundan Extra Öppet:
Fredag 3/9 10-19
Lördag 4/9 10-15
Söndag 5/9 11-14

Adress

Adress: 
Gallerian Urban Hjärnes Väg
Postadress: 
591 30 Motala
Telefon:
0141-75 30 10
E-post:
[email protected]