MENY

Norrköping Ingelsta Lekia

VI FLYTTAR :-)

Vi ber om ursäkt för oredan i våran och Babya´s (1 trappa ner) butik men vi håller på och packar för att flytta ihop i ny lokal.

Nya lokalen ligger borta på Ingelsta Handelsområde, mellan Trademax & Rusta.

Öppningsdatum är i början av september.

VIKTIGT! Vi kommer att hålla stängt sista veckan innan premiär och då kan ni alltid vända er till våra kollegor inne i City (Spirlen) eller på Mirum Galleria. När det gäller Babya ärenden så hänvisar vi under den stängda perioden till vår Lekia butik inne i City (Spiralen).

 

Nu har du kommit till Lekia på Ingelsta.

Det är vi som är Norrköpings största leksaksaffär och här hittar du allt möjligt roligt till både små och stora barn!

Du känner säkert igen oss sedan tidigare, vi har nämligen funnits i Norrköping i över 60 år som Lekhuset, och tanken är att fortsätta i 60 år till – nu med namnet Lekia! Så vi kan det här med leksaker. Vi som jobbar i butiken finns här för att hjälpa till och se till att du hittar det du söker! Kom till oss och upplev en rolig butik med leksaker från jordens alla hörn, både de senaste prylarna till de riktiga klassikerna som vi alla känner igen och har lekt med.

I butiken har vi förstås fyllt upp med alla de främsta varumärkena och du hittar såklart bland annat; Paw Patrol, Pyjamashjältarna, LEGO, Disney Prinsessor, Champions League kort, Pokémon, Top Model, Smoby, Beyblade, Playmobil,  BRIO Trä, roliga spel och pussel, dockor, Actionfigurer och inte minst säsongens roligaste leksaker.

Varmt välkomna önskar Anita med personal.

Öppettider

Måndag - Fredag:
10.00 – 19.00
Lördag:
10.00 – 16.00
Söndag:
11.00 – 16.00
Observera:

Avvikande öppettider våren 2019.

 

 

Adress

Adress: 
Järngatan 21
Postadress: 
602 23 Norrköping
Telefon:
011-28 70 70
E-post:
norrkoping.ingelsta@lekia.se