MENY

Jobba på Lekia

Vill du vara med och arbeta på Nordens största lekkedja och bidra till barns kreativa utveckling?

På Lekia har det varit lek från första stund. Vi tycker nämligen att leksaker är det bästa som finns här i världen. Barn som vuxna, vi alla tycker om att leka och ha roligt. Från nallar, dockor och samlarfigurer, till bilbanor, pussel och ritblock. Allt sådant är mer än bara saker när vi växer upp. Det är saker som får oss att drömma, känna och lära. Det är därför som vi på Lekia tror på att leksaker är en viktig och naturlig del i alla barns utveckling. 

Maila oss [email protected]


vill du bli lekia-handlare?

Är du intresserad av att starta en Lekia-butik?

Vi avser att för lång tid framöver finnas etablerade på alla intressanta handelsplatser i landet där förutsättningar med välskötta och inspirerande butiker drivna av engagerade handlare. Samtidigt kompletterar vi den fysiska butiken med näthandel i både Sverige och Norge, där vi erbjuder våra kunder ett ännu bredare sortiment för upphämtning i butik eller leverans hem.

Vi finns på den lilla orten, i det stora köpcentret och mitt i centrum. Våra butiker kan se olika ut inuti, men alla heter Lekia och har samma grundsortiment och kundpolicy. Det är viktigt för oss att du som kund ska uppleva hur enkelt och roligt det är att handla hos oss. Om du handlar en leksak i Malmö kan du byta den i Kiruna om det passar dig bättre.

Kontakta oss för mer information
maila oss [email protected]


Vill du jobba i en Lekia-butik?

Vi har ca 100 butiker och planerar att öppna fler! Om du är intresserad ska du skicka ditt CV och berätta lite om dig själv till oss.
Maila till [email protected] eller kontakta butiken där du vill söka jobb direkt.

Du hittar vilka butiker som finns i ditt område under BUTIKER i menyn.