MENY
LEGO Creator Expert 10264, Garaget på hörnet
LEGO Creator Expert 10264, Garaget på hörnet
LEGO Creator Expert 10264, Garaget på hörnet
LEGO Creator Expert 10264, Garaget på hörnet
LEGO Creator Expert 10264, Garaget på hörnet
LEGO Creator Expert 10264, Garaget på hörnet
LEGO Creator Expert 10264, Garaget på hörnet
LEGO Creator Expert 10264, Garaget på hörnet
LEGO Creator Expert 10264, Garaget på hörnet

LEGO Creator Expert 10264, Garaget på hörnet

1.999 kr
Slut i webblager - Kontakta din lokala butik
Går ej att beställa för tillfället. 
Fri frakt på denna produkt
Lagerstatus i våra butiker
Varning Inte lämplig för barn under 3 år [ProductAttribut.Exklusiva LEGO-set] från LEGO

Det är full fart i Garaget på hörnet. Bensinstationsbiträdet tankar en trendig blå vespa och ägaren Jo har just kommit i bärgningsbilen med sin trogna hund. Jos verkstad har allt som behövs för service och reparation av bilar, till exempel en stor rullport, verktygsställ och vagn, däckmaskin och fordonslyft. Det finns till och med en kiosk alldelse bredvid! På djurkliniken på andra våningen undersöker veterinären oroligt sin guldfisk, medan en flicka tålmodigt väntar med sin kanin och lyssnar på tv-ljud från singelkillens lägenhet på övervåningen. I lägenheten högst upp finns ett litet välutrustat kök, en soffa och en trappa som leder till en takterrass, där singelkillen kopplar av i solstolen i skuggan av ett färgglatt parasoll. Det här grymma tillskottet till produktserien LEGO® Modular Buildings har mängder av detaljer och funktioner som sätter fart på fantasin!

Kom förbi LEGO® Creator Expert 10264 Garaget på hörnet och upptäck en värld av roliga överraskningar! Den här fantastiska modellen består av en byggnad i tre våningar med avtagbara sektioner för enkel åtkomst till den mycket detaljerade interiören. På bottenvåningen finns en bensinstation i 1950-talsstil med bensinpump, kiosk och verkstad med rullport, fordonslyft och däckmaskin. På andra våningen finns en djurklinik med undersökningsbord, akvarium och väntrum med soffa. På övervåningen finns en välutrustad lägenhet med kök, tv, soffa, säng och en trappa som leder upp till en takterrass med solstol, parasoll och blomsterträdgård. Byggnaden har en klassisk 1950-talsfasad med skyltar, detaljerade fönster och dekorativt tak, samt ett trottoarområde med ett träd och en dekorativ gatlykta. Det här charmiga tillskottet till produktserien Modular Buildings har utformats för att ge en utmanande och givande byggupplevelse full av nostalgi. Setet innehåller dessutom en vespa, en bärgningsbil och 6 minifigurer, samt en papegoja, en kanin, en hund, en groda och en fisk.


• Innehåller 6 minifigurer, bensinstationsägare, mekaniker, veterinär, kvinna, man och flicka, samt kanin, papegoja, hund, groda och fisk.
• Det avancerade byggsetet Garaget på hörnet i tre våningar innehåller en mängd byggbara detaljer, som en detaljerad 1950-talsfasad med bensinstationsskyltar, fönster, burspråk, valv, rullport till verkstaden, dekorativt tak och takterrass, samt ett detaljerat trottoarområde med ett träd och en dekorativ gatlykta. Setet innehåller också en bärgningsbil och en vespa.
• På bottenvåningen finns en bensinstation med hink och bensinpump med flexibel slang, samt en kiosk och en verkstad för service och reparationer med kassa, verktygsställ och vagn, oljefat, däckmaskin och fungerande fordonslyft.
• På andra våningen finns en djurklinik med undersökningsbord, papegojpinne, akvarium och väntrum med soffa, fåtölj, bord och blomkruka, samt veterinärens skrivbordslampa, mikroskop, mugg, tidning, kuvert, sax och spruta.
• På övervåningen finns en lägenhet med ett välutrustat kök med kakor i ugnen, diskho, stekpanna, mugg, salt- och pepparkar, sked och slickepott, samt soffa, gammaldags tv och badrum med toalett.
• På takterrassen finns en solstol, ett parasoll och en blomsterträdgård.
• Bärgningsbilen har en fungerande lyftanordning.
• Tillbehör: fönsterskrapa och hjälm.
• Hjälp bensinstationsbiträdet att tanka 1950-talsvespan.
• Rulla upp porten till Jos verkstad, komplett med däckmaskin och fungerande fordonslyft.
• Ta loss byggsektionerna för att komma åt den detaljerade interiören.
• Dekorerade delar som är nya för januari 2019: djurkliniksfönster, bensinstationsskylt och bensinpump med tryck.
• Specialdelar som är nya för januari 2019: svarta skridskor, gråblått 2x6x2-fönster, mellangrå 1x1-takbricka, mörkblå 1x1-vinkelplatta och olika delar i en ovanlig mörkorange nyans.
• Samla och bygg en hel stad med LEGO® Creator Expert Modular Building 10243 Parisisk restaurang, 10255 Stora torget och 10260 Restaurang i stan.
• Setet innehåller över 2 560 delar.
• Modellen är 32 cm hög, 26 cm bred och 25 cm djup.
• Bärgningsbilen är 6 cm hög, 14 cm lång och 5 cm bred.

Det rekommenderade priset kommer från LEGO Sverige AB

Produktinformation
Varumärke LEGO
Artikelnr. 350-10264
Passar ålder 16+
Antal bitar 2569
Serie Creator
Underserie Creator Expert
Varumärken LEGO