MENY
LEGO Harry Potter 75965 - Voldemorts återkomst
LEGO Harry Potter 75965 - Voldemorts återkomst
LEGO Harry Potter 75965 - Voldemorts återkomst
LEGO Harry Potter 75965 - Voldemorts återkomst
LEGO Harry Potter 75965 - Voldemorts återkomst

LEGO Harry Potter 75965 - Voldemorts återkomst

259 kr
Slut i webblager - Kontakta din lokala butik
Går ej att beställa för tillfället. 
Lagerstatus i våra butiker
Varning Inte lämplig för barn under 3 år [ProductAttribut.LEGO-set] från LEGO

Återställ Voldemorts magiska krafter och hjälp sedan Harry att fly från hans ondskefulla klor! Peter Pettigrew har hjälp Voldemort att transportera Harry Potter till en kuslig kyrkogård genom att använda pokalen i magisk trekamp som flyttnyckel och fånga honom på Tom Dolders gravsten. Blanda ihop en trolldryck i kitteln, dra i klosspaken - och Lord Voldemort dyker genast upp! Kan Harry fly från Mörkrets herre och hans lojala dödsätare? Bara du kan bestämma det när du återskapa den här spännande scenen från Harry Potter och den flammande bägaren.

Det finns magi, äventyr och action i setet LEGO Harry Potter 75965 Voldemorts återkomst. I denna ikoniska scen från Harry Potter och den flammande bägaren blir Harry fast på Tom Dolders gravsten på en kuslig kyrkogård medan den svekfulla Peter Pettigrew blandar en trolldryck. Voldemort dyker magiskt upp när du drar i klosspaken, och kallar till sig sin dödsätare. När Harry släppts från gravstenen börjar de duellera. Den här grymma presenten för barn är full av trollkonster, överraskningar och spektakulära strider - så unga häxor och trollkarlar kommer att behöva alla sina färdigheter i försvar mot svartkonster för att hjälpa Harry att fly!


• Innehåller 4 minifigurer: Harry Potter med trollstav och trekampsklädsel, Lord Voldemort med trollstav, Peter Pettigrew med trollstav och en dödsätare.
• Detta byggset för barn innehåller kyrkogården i Little Hangleton från Harry Potter och den flammande bägaren, med gravstenar och växter.
• Dra i klosspaken för att få Voldemort figuren att resa sig till upprätt position från ett lönnfack under marken.
• Tillbehör: kittel, ben, dolk och pokalen i magisk trekamp.
• Detta Harry Potter set är 10 cm högt, 17 cm brett och 14 cm djupt.

Det rekommenderade priset kommer från LEGO Sverige AB

Produktinformation
Varumärke LEGO
Artikelnr. 350-75965
Passar ålder 7+
Serie Harry Potter
Varumärken LEGO;Harry Potter