MENY
LEGO Ideas 21315, Pop-up-bok
LEGO Ideas 21315, Pop-up-bok
LEGO Ideas 21315, Pop-up-bok
LEGO Ideas 21315, Pop-up-bok
LEGO Ideas 21315, Pop-up-bok
LEGO Ideas 21315, Pop-up-bok
LEGO Ideas 21315, Pop-up-bok

LEGO Ideas 21315, Pop-up-bok

749 kr
Slut i webblager - Kontakta din lokala butik
Går ej att beställa för tillfället. 
Fri frakt på denna produkt
Lagerstatus i våra butiker
Varning Inte lämplig för barn under 3 år [ProductAttribut.EJ SL] från LEGO

Ge liv åt de klassiska sagorna Rödluvan och Jack och bönstjälken med den allra första pop-up-boken av LEGO® klossar! När du öppnar boken dyker mormors mysiga stuga upp, med öppningsbar dörr och inredning så att du och din familj kan återskapa den minnesvärda historien. Kommer Rödluvan att känna igen sin mormor i pyjamas eller är det vargen som har klätt ut sig? Du kan också byta scen och klättra till toppen av bönstjälken på jakt efter skatten i jättens slott. Men det är bäst att mikrofiguren Jack håller utkik efter den hungriga minifigurjätten!

Bygg, lek och visa upp de klassiska sagorna Rödluvan och Jack och bönstjälken med LEGO® Ideas setet 21315 Pop-up-bok! När du öppnar den allra första pop-up-boken av LEGO klossar visas den välkända scenen med mormors stuga i skogen, med öppningsbar dörr, säng och kök. Återskapa scenen när Rödluvan möter vargen eller byt ut mormors stuga mot scenen med jättens slott bland molnen. Den här samlarleksaken är en perfekt present och innehåller tillräckligt med klossar för att bygga båda scenerna eller kanske en helt egen variant. Det här LEGO setet innehåller en broschyr med pop-up-bokens historia i korthet, en kort version av de båda sagorna, samt information om LEGO fantasten och LEGO designerna bakom setet.


• Innehåller 4 LEGO® minifigurer som är nya för november 2018: Rödluvan, mormor, vargen och jätten. Innehåller även en mikrofigur som är ny för november 2018: Jack.
• LEGO® historiens första pop-up-bok innehåller 2 olika LEGO sagor: Rödluvan och Jack och bönstjälken.
• Bygg och visa upp 2 klassiska sagor eller skapa egna berättelser med den här fantasifulla leksaken.
• Det här LEGO® Ideas setet innehåller tillräckligt med klossar för att bygga båda sagorna eller skapa en egen scen.
• Innehåller en broschyr med bygginstruktioner, pop-up-bokens historia i korthet, en kort version av de 2 sagorna i setet, samt information om LEGO® fantasterna och LEGO designerna bakom setet.
• Pop-up-boken är 20 cm lång och 13 cm bred när den är stängd och 28 cm bred när den är öppen.

Det rekommenderade priset kommer från LEGO Sverige AB

Produktinformation
Varumärke LEGO
Artikelnr. 350-21315
Passar ålder 12+
Antal bitar 859
Serie Ideas
Varumärken LEGO