MENY
LEGO Super Heroes 76117 - Batman robot mot Poison Ivy robot
LEGO Super Heroes 76117 - Batman robot mot Poison Ivy robot
LEGO Super Heroes 76117 - Batman robot mot Poison Ivy robot

LEGO Super Heroes 76117 - Batman robot mot Poison Ivy robot

449 kr
Slut i webblager - Kontakta din lokala butik
Går ej att beställa för tillfället. 
Varning Inte lämplig för barn under 3 år [ProductAttribut.LEGO-set] från LEGO

Samarbeta med Batman för att rädda The Flash från Poison Ivy och Firefly i en spännande uppgörelse mellan Batmans robot och Poison Ivys robot! Uppgradera robotarna, minifigurerna och vapnen med kraftdelar och gör dig redo för en strid mellan superhjältar och skurkar. Anfall med Batrobotens dubbla knoppkanon. Undvik den giftiga växtrobotens knoppkanon och befria The Flash från dess lövliknande hand. Fånga Firefly med nätkanonen, fäll Poison Ivys robot med det snurrande sågbladet och fly sedan med The Flash!

Samarbeta med Batman och rädda The Flash från Poison Ivy och Firefly med det actionfyllda LEGO DC Batman byggsetet 76117 Batman robot mot Poison Ivy robot för barn. Batmans rörliga robot har öppningsbar minifigurcockpit, dubbel knoppkanon, roterande sågblad och nätkanon. Poison Ivys robot har minifigurcockpit, knoppkanon och fallfunktion. Båda robotarna har dessutom händer som kan greppa en minifigur. Den här grymma Batman leksaken innehåller 4 LEGO minifigurer, samt 10 olika kraftdelar som kan användas för att specialdesigna byggen, minifigurer och vapen för obegränsad fantasilek.


• Den här superhjälteleksaken innehåller 4 minifigurer: Batman, Poison Ivy, The Flash och Firefly.
• Batmans robot har öppningsbar minifigurcockpit, rörliga armar och ben, händer som kan greppa en minifigur, dubbel knoppkanon, roterande sågblad och infällbar nätkanon.
• Poison Ivys robot har minifigurcockpit, knoppkanon, rörliga grenarmar, en lövliknande hand som kan greppa en minifigur och fallfunktion.
• Fäll Poison Ivys robot med sågbladet.
• Den här coola byggleksaken innehåller 10 olika transparenta orangea kraftdelar som kan användas för att specialdesigna byggen, minifigurer och vapen.
• Innehåller även Fireflys knoppkanon.
• Minifigurerna Poison Ivy, Firefly och The Flash är nya för januari 2019.
• Batmans robot är 17 cm hög, 10 cm lång och 19 cm bred.
• Poison Ivys robot är 13 cm hög, 6 cm lång och 16 cm bred.

Det rekommenderade priset kommer från LEGO Sverige AB

Produktinformation
Varumärke LEGO
Artikelnr. 350-76117
Serie Super Heroes
Varumärken LEGO