MENY

Friends

LEGO® Friends lekseten erbjuder en rolig och vänlig bygg- och lekupplevelse baserad på de fem bästa vännernas liv. Barn kommer att älska att skapa och utforska de välkända hemmen och byggnaderna, och varje set är fullpackat med smarta detaljer och tillbehör som inspirerar till fantasifulla rollekar och äventyrliga berättelser. Det finns så mycket skoj och vänskap att upptäcka med LEGO Friends lekseten.

Inspirera till kreativ lek med leksetet LEGO® Friends Kafévagn (42606) för flickor, pojkar och barn från 6 år. Barn som älskar rollekar kan iscensätta berättelsen när Aliya besöker kafévagnen med sin hund Aira. Setet innehåller 2 minidockor, en hund, en vagn, en bagerimaskot och tillbehör. Tillbehören i detta matlekset för barn låter de små skapa egna berättelser när de hjälper Jules att servera kunder från det lilla leksaksfordonet. Med tillbehör som en croissant, 2 makroner, kakor, kakburk, kaffemaskin, kaffekopp, varm choklad och en kopp te, plus ett mynt och en bok till Aliya och ett ben till Aira. Upptäck fler presentidéer för barn som älskar matlagningsleksaker i LEGO Friends världen, där det finns massor av möjligheter till berättande när barn iscensätter verkliga äventyr. Till setet finns appen LEGO Builder, som ger barn ett enkelt och intuitivt byggäventyr. Här kan barn zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och följa sina framsteg.
119 kr
Just nu visas 0 av 58 produkter Ladda fler produkter

LEGO® Friends lekseten erbjuder en rolig och vänlig bygg- och lekupplevelse baserad på de fem bästa vännernas liv – Andrea, Emma, Mia, Olivia och Stephanie. Barn kommer att älska att skapa och utforska hemmen och byggnaderna där de jobbar och leker, och varje set är fullpackat med smarta detaljer och tillbehör som inspirerar till fantasifulla rollekar och äventyrliga berättelser. Det finns så mycket skoj och vänskap att upptäcka med LEGO Friends lekseten.