MENY
Mini Pixiadventskalender 2018
Mini Pixiadventskalender 2018
Mini Pixiadventskalender 2018

Mini Pixiadventskalender 2018

299 kr
Finns i webblager
Uppskattad leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Stämningsfull adventskalender för hela familjen! Adventskalendern är formad som en julgran som varje dag fram till julafton bjuder på en ny MiniPixibok (5x5 cm). Efter att boken har lästs kan granen pyntas med den. Kalendern består av en ståtlig julgran som står själv, 24 st MiniPixiböcker, dekorativa klistermärken och snören att hänga upp böckerna med i granen. Perfekt sysselsättning ända fram till att det äntligen blir julafton!

Glöm choklad och leksaker i adventskalendern! Den här kalendern består av hela 624 sidor bilderboksantologi som är rolig för hela familjen. Vänta in julen med barnens mest älskade karaktärer i praktiskt miniformat. Årets bästa adventskalender bjuder på en stämningsfull julgran att dekorera och en ny bok varje dag. 

MiniPixi-adventskalendern är en unik julgran att enkelt bygga ihop tillsammans. Granen är formgiven av Filippa Widlund, illustratören bakom bland annat barnens favorit Bojan. Det medföljer också ett stort klistermärkesark för att själv få pynta sin julgran hela vägen fram till jul. Bakom luckorna hittar du berättelser om julen, klassiska sagor, vinterstämning, vardagsberättelser, julsånger och mycket mer. Häng sedan dag för dag upp de små böckerna i din gran. Med en MiniPixi-adventskalender får barnen läsupplevelser som varar hela december! 

Pixiböcker är små kvalitetsbilderböcker för barn mellan 2 och 6 år. De har lästs av flera generationer barn och har sedan mitten av 1950-talet sålts i över 60 miljoner exemplar i Sverige. MiniPixi är barnens favoriter i det absolut gulligaste formatet och ändå 26 sidor av barnboksvärldens bästa berättelser och bildvärldar.

Produktinformation
Varumärke
Artikelnr. 140-31870
Kategori Adventskalendrar
Underkategori 0
Varumärken Teddykompaniet
Produkttyp Adventskalendrar
Streckkod 9789178031870