MENY
NERF Ultra, 60-Dart Refill
NERF Ultra, 60-Dart Refill
NERF Ultra, 60-Dart Refill

NERF Ultra, 60-Dart Refill

449 kr
Produkt:449 kr
Tillval:
Konfiguration:
Totalt:
Slut i webblager - Kontakta din lokala butik
Går ej att beställa för tillfället. 
Lagerstatus i våra butiker
Varning Inte lämplig för barn under 3 år [ProductAttribut.Blasters] från Nerf

Se till att alltid ha fullt med pilar, med denna refillförpackning med 60 Nerf Ultra-pilar för Nerf Ultra-blasters. Det bästa möjliga inom Nerf-pilar! De banbrytande pilarna är tillverkade med en innovativ flygarspets, Aerofin-teknik och Nerf Ultra-skumgummi. Nerf Ultra-pilar är bara kompatibla med Nerf Ultra-blasters. Nerf Ultra-blasters och -pilar är guldstandarden inom Nerfs pilskjutare. Den avancerade designen och prestandan ger extrem räckvidd, träffsäkerhet och hastighet. Ta skjutlekarna till nästa nivå med Nerf Ultra-blasters och -pilar. (Blasters säljs separat.) Ögonskydd rekommenderas (ingår ej). 
NERF ULTRA-PILARNA ÄR DE ULTIMATA PILARNA FÖR NERF-PILBLASTING: Känn av skillnaden med Nerf Ultra-pilar – det bästa möjliga till din Nerf Blaster
60 NERF ULTRA-PILAR: Levereras med 60 revolutionerande Nerf Ultra-pilar med innovativ spets och Aerofin-teknik, tillverkade i lätt Nerf Ultra-skum
NERF ULTRA-PILAR TILL NERF ULTRA-BLASTERS: Nerf Ultra-pilarna fungerar bara med Nerf Ultra-blasters. Fyll på förrådet med denna refillförpackning så att du aldrig får slut på ammunition! (Blasters säljs separat)
Från 8 år
VARNING: Sikta inte mot ögon eller ansikte. Modifiera inte pilarna. Ögonskydd rekommenderas till spelare och personer inom räckvidd.
Innehåller 60 pilar.

Produktinformation
Varumärke NERF
Artikelnr. 525-E9431EU4
Kategori Rollek
Underkategori Blasters
Varumärken NERF
Produkttyp Blasters
Streckkod 5010993731237
Varning Inte lämplig för barn under 3 år
Serie Ultra