MENY
Förboka LEGO Super Mario!

Förboka LEGO Super Mario!

Förboka ditt LEGO Super Mario Start Set hos Lekia redan idag, då får du dessutom en Cool LEGO Super Mario gåva på köpet!*

LEGO Super Mario lanseras den 1:a augusti och ditt förbokade set kommer du kunna hämta ut i butik eller att få detta hemskickat från och med detta datum. Betalning (799:-) sker i samband med lansering.

Fyll i formuläret nedan och förboka ditt set. Välj vilken butik ni önskar hämta ut setet i, vill ni få det skickat till er väljer ni Lekia.se.

Boka nu - Betala i Augusti!
 

Boka här


Förboka LEGO Super Mario!

 

Barn kan låsa upp obegränsade, actionfyllda utmaningar med denna LEGO® Super Mario™ startbana, med en mycket interaktiv LEGO Mario™ figur!

LEGO® Super Mario™ Äventyr med Mario – Startbana 71360 Byggset, kreativ samlarleksak för barn, unikt interaktivt LEGO set med LEGO figurerna Mario™, Bowser Jr. och Goomba (231 delar)


Förstärkt lek
En gratis LEGO Super Mario app finns tillgänglig för att förstärka denna lekupplevelse för barn. Den har visningsverktyg för att zooma och rotera som gör det lättare att bygga, föreslår andra kreativa sätt att bygga och leka och innehåller ett säkert forum där barn kan dela sina idéer med vänner.
Obegränsat med Mario!
Perfekt att leka med på egen hand eller för att tävla mot vänner – med LEGO Super Mario seten kommer familjens favoritkaraktär till liv i verkligheten. Denna startbana och expansionsseten erbjuder obegränsade utmaningar och främjar utvecklingen av problemlösningsförmågor.

Förboka LEGO Super Mario!

Förboka LEGO Super Mario!
  • LEGO® Mario™ har färgsensorer och LCD-skärmar i ögonen, munnen och magen för över 100 olika reaktioner på rörelser. Innehåller också en högtalare som spelar upp ikoniska ljud och musik från tv-spelet.
  • I detta superlekset samlar LEGO® Mario™ virtuella mynt när han hoppar och springer från startröret till målstolpen via LEGO klossar, molnplattformar och ? Block och strider mot figurerna Goomba och Bowser Jr.
  • Bygg om startbanan och kombinera med LEGO® Super Mario™ expansionsseten för att skapa ännu mer utmanande banor och spel att leka med och spela mot vänner.

  • LEGO® Mario™ figuren drivs av 2 AAA-batterier (ingår inte) för att ge en interaktiv upplevelse i spelet där spelare får omedelbar feedback och belöningar för sin kreativitet.
  • LEGO® Super Mario™ byggseten är perfekta att leka med på egen hand eller i grupp och ger liv åt familjens favoritkaraktär på ett unikt sätt. Seten erbjuder obegränsat med kreativa utmaningar genom expansionsset och ombyggnationer.