MENY
Play-Doh, Kitchen Creations, Pastamaskin
Play-Doh, Kitchen Creations, Pastamaskin
Play-Doh, Kitchen Creations, Pastamaskin
Play-Doh, Kitchen Creations, Pastamaskin
Play-Doh, Kitchen Creations, Pastamaskin

Play-Doh, Kitchen Creations, Pastamaskin

349 kr
Slut i webblager - Kontakta din lokala butik
Går ej att beställa för tillfället. 
[ProductAttribut.Leklera] från Play-Doh

Denna Play-Doh-pastaleksak har inspirerats av klassiska, manuella pastamaskiner och är perfekt för barn som vill låtsas göra sina egna pastarätter med Play-Doh. Använd de 2 tillbehören till maskinen för att justera formen och tjockleken på låtsaspastan. Det finns halvformar med en massa former på hela leksetet, så att du kan skapa tillbehör som fantasigrönsaker och låtsasägg. Stämpeln och mallen kan användas för att skapa ännu fler låtsaspastaformer, som rosetter och fantasiravioli. Komplettera med ost som du river med Play-Doh-rivjärnet! Med 5 standardburkar med 56 g giftfri Play-Doh-lera finns flera färger så att du kan komma igång. Denna leksak med låtsasmat är en toppenpresent till barn från 3 år eller helt enkelt som ett roligt lekset med låtsasmat när som helst. Ta en titt på de 2 inspirationskorten för att få enkla idéer! 
ENKEL OCH ROLIG PASTAMASKIN – Växla mellan 2 rullar för att mata ut låtsaspasta i 2 olika former från denna Play-Doh-pastamaskin för barn från 3 år.
ALLT EN PLAY-DOH-PASTAKOCK BEHÖVER – Detta Play-Doh-lekset levereras med kökstillbehör, som ett rivjärn, en skål, en tallrik och en gaffel, samt mjuk Play-Doh-lera.
LÅTSASRAVIOLI OCH FANTASIROSETTER – En mall för låtsasravioli och en stämpel för rosetter kompletterar detta lekpastaset, så att de små kockarna kan ge uttryck för sin fantasi på ännu fler sätt.
SLÄPP LOSS FANTASIN OCH SKAPA VAD DU VILL – Röd pasta, blå pasta – din pasta! Riv så mycket Play-Doh-ost du vill med rivjärnet och komplettera med former som löjliga räkor och tokiga grönsaker.
INNEHÅLLER 5 PLAY-DOH-FÄRGER – 5 giftfria Play-Doh-färger gör detta till en rolig aktivitet eller present för barn som älskar att vara kreativa med modellera och låtsas att de lagar mat med Play-Doh Kitchen Creations.
Från 3 år
Produkt och färger varierar.
Leran är inte avsedd att förtäras.
Ska monteras av en vuxen.
Meddelande till vårdnadshavare: innehåller vete.
Giftfri. Uppfyller kraven i: ASTM D-4236.
För att rengöra, låt leran torka och skrapa eller dammsug sedan bort den.
Den formade lerans utseende kan variera beroende på barnens ålder och skicklighet.
Innehåller pastalekset med 2 pastaskärtillbehör, pastastämpel, raviolimall, låtsasrivjärn, skål, tallrik, gaffel, 2 inspirationskort och 5 burkar giftfri Play-Doh-modellera (nettovikt 283 g).

Produktinformation
Varumärke Play-Doh
Artikelnr. 525-E77765L0
Kategori Pyssla & skapa
Underkategori Lera
Varumärken Play-Doh
Produkttyp Leklera
Streckkod 5010993696437