MENY
Playmobil 70330, River Challenge
Playmobil 70330, River Challenge
Playmobil 70330, River Challenge

Playmobil 70330, River Challenge

449 kr
Finns i webblager
Uppskattad leveranstid: 1-3 arbetsdagar
Lagerstatus i våra butiker
[ProductAttribut.Lekset] från Playmobil

De tre väninnorna Pru, Abigail och Lucky är oskiljaktiga och har spännande tävlingar på sommarlägret tillsammans med sina vänner Bebe, Ursula och Daphne. Under den första tävlingen måste kompisarna visa vem som kan hålla balansen längst på en trädstam i vattnet. Men det är lättare sagt än gjort! Stammen är både hal och vinglig. Vem tror du vinner?

De andra tävlingarna, så som att hoppa över häckar och fiska efter små saker i floden, gör ställningen mycket jämn mellan vännerna.

Sedan är det dags för hästkapplöpning. På ett ögonblick hoppar alla kompisar upp på sina hästar. Med den röda och gula flaggan kan de visa vägen och sedan bär det av på hästarna. Vinnaren får ett fint hästskomärke. Bara du bestämmer vem som vinner och vilka roliga upptåg som väntar!

Det roliga och färgglada leksetet Utmaning vid floden, innehåller figurerna Pru med hästen Chica Linda och Daphne med hästen Marbles, en liten flod med trädstam och träd för balansleken samt en röd och gul signalflagga för galopptävlingen. För alla stora Spirit-fans finns ett vänskapsarmband med hästsko-clip för varje avklarad tävling.

  • Rekommenderas för barn +3 år

 

Produktinformation
Varumärke Playmobil
Artikelnr. 850-70330
Varumärken Playmobil
Streckkod 4008789703309
Kategori Figurer & robotar
Underkategori Figurer & lekset
Produkttyp Lekset