MENY

DISNEYLAND® PARIS

LEKIA GER DIG CHANSEN ATT VINNA EN FANTASTISK UPPLEVELSE FÖR 4 PÅ DISNEYLAND® PARIS!


Det är dags att sammanföra dina nära och kära och göra julen ännu mer magisk än tidigare! Den här julen ger LEKIA dig chansen att vinna den största gåvan av dem alla: en förtrollande vistelse för 4 personer på Disneyland® Paris. Delta i vår exklusiva tävling för att uppleva en fantastisk värld som lyser starkare än någonsin

Den lyckliga vinnaren får chansen att leva denna magiska vistelse med 3 av sina nära och kära!
I priset ingår:

- En vistelse på 3 dagar/2 nätter på ett 4-stjärnigt Disney-hotell New York - The art of Marvel giltigt i 1 år

- 4 biljetter för 3 dagar, giltiga i de 2 Disney®-parkerna

- Matkuponger för frukost, lunch och middag

Fråga 1:

Hur många buskar planteras varje år i den fina trädgården på Disneyland® Paris?

1: 450 buskar
X: 4500 buskar
2: 450 000 buskar

Fråga 2:

Färgerna på det välkända sagoslottet i Disneyland® Paris har valts ut som en hyllning till...

1: … Snövits klänning
X: … Törnrosas klänning
2: … Tianas klänning

Fråga 3:

Hur många måltider serveras på Disneyland® Paris varje år?

1: 5 miljoner måltider
X: 10 miljoner måltider
2: 15 miljoner måltider

Skicka in dina svar till [email protected]. Tävlingen avslutas 11/12 2022.

PRISER

1:a pris : En magisk vistelse för en familj på 4 i vårt 4-stjärniga Disney's Hotel New York - The art of Marvel i Disneyland® Paris, inklusive helpension och parkbiljetter i 3 dagar/2 nätter (transport ingår ej) (Värde ca. 33 000 kr/ 4 pers.) Transport ingår ej

2:a - 5:e pris: 1-dagsbiljett i våra två parker för 4 personer + 1 Mickey Ears (Värde av varje pris ca 5 200 SEK/ 4 pers.)

6:e - 10:e pris: 1 Mickey Ears 

6:e plats 1 Mickey Ears + 1 bok: Från oss alla till er alla + 1 valfritt 100-bitars Disney-pussel ur vårt sortiment (Värde ca 600 SEK)

7:e plats 1 Mickey Ears + 1 valfri Disney sagobok, ur vårt sortiment (Värde ca 500 SEK)

8:e plats 1 Mickey Ears + 1 valfritt 100-bitars Disney-pussel ur vårt sortiment (Värde ca 360:- SEK)

9: placera 1 Mickey Ears  + 1 valfritt Disney Memo från vårt sortiment (värde ca 360 SEK)

10:e plats 1 Mickey Ears + 1 valfri Disney målarbok och 1 valfri Disney pysselbok ur vårt sortiment (Värde ca 340 SEK)

Biljetterna är giltiga till och med mitten av december 2023.

Är du redo för en möjlighet som ges en gång i livet?


År 2023 kommer Disneyland® Paris att fortsätta att fira sitt 30-årsjubileum och erbjuda ett spektakulärt, unikt underland som sprudlar till liv med fantastiska nya shower, upplevelser och festligheter. Med häpnadsväckande nya omgivningar, helt nya shower och många iögonfallande överraskningar, kommer du säkerligen att svepas upp i den celebra andan.
Ta tillfället i akt att hamna i hjärtat av händelserna på Marvel Avengers Campus, ett episkt nytt land som nu är öppet sedan 20 juli i Disneyland® Paris. Slå dig ihop med personer som Iron Man och Captain Marvel och ta dig an de mäktigaste MARVEL-uppdragen! Du kan använda dina krafter för att erövra två spännande nya attraktioner och lära dig supernya färdigheter från Black Widow, Thor och så mycket mer!

För en helt uppslukande upplevelse, lek och bo på det enda hotellet i världen inspirerat av MARVEL-superhjältarna. På detta 4-stjärniga hotell, omgivet av mer än 350 episka konstverk, kommer du att kunna njuta av förstklassig komfort i ett helt temarum, ta ett dopp i den New York-inspirerade poolen, upptäcka rätter med MARVEL-tips i en av de två restauranger och ta oförglömliga bilder på en av de många exklusiva fotoplatserna som kommer att fördjupa dig i Marvel-filmerna!

I oktober, njut av att det kommer att vara Disneys mest skurkaktigt viktiga människors tid att lysa. Du kommer att kunna gå med Captain Hook, Maleficent, The Queen, Cruella de Vil och resten av det hemska gänget när de förvandlar Disneyland® Park till en oförskämt underbar värld fylld av grinande pumpor och kusliga överraskningar.

Men om du föredrar att bli svept av den glada magin, kom i slutet av året. Under sin ikoniska julsäsong kommer Disneyland® Paris att förvandlas till en underbar värld som blinkar som en festlig saga. Du kan dela julönskningar med Disney®-karaktärerna, beundra ett mer än 20 meter högt träd vid ingången till Disneyland® Park och packa upp ett urval av säsongsbetonade överraskningar!

Önskar ni se bilder och läsa mer om den fantastiska upplevelsen på Disneyland® Paris kan ni läsa och se bilder här: https://www.disneylandparis.com/

TÄVLINGSREGLER >