MENY
VR Real Racing
VR Real Racing
VR Real Racing
VR Real Racing
VR Real Racing
VR Real Racing
VR Real Racing

VR Real Racing

499 kr
Slut i webblager - Kontakta din lokala butik
Går ej att beställa för tillfället. 
Lagerstatus i våra butiker
Varning Inte lämplig för barn under 3 år

Gillar du racing? Nu kan du trycka gasen i botten från soffan med VR Real Feel Racing. Dessa VR-glasögon med tillhörande ratt ger dig en realistisk känsla av att sitta och susa fram i en racerbil i ditt hem. VR-glasögonen passar både iPhone och Android-telefoner och den tillhörande appen låter dig välja mellan fyra olika bilar och flera banor.

Börja med att ladda ner VR Real Feel Racing-appen från Google Play eller App Store. Placera din telefon i glasögonen med universal-fattning och du är redo att köra iväg! Ta på dig glasögonen och upplev fantastisk HD-grafik i 3D som ger dig känslan av att sitta i en riktig racerbil.

VR-headsetet har bekväm stoppning av skumplast och justerbara band för att passa olika stora huvuden. Justerbar fattning passar smartphones upp till runt 5,5 - 6"

Spelet låter dig välja mellan fyra coola bilar med olika köregenskaper så du kan hitta din favorit. Det fins åtta olika banor med fyra varianter var vilket ger dig 32 olika banversioner att bemästra.

Den medföljande ratten låter dig styra inuti spelet och gör upplevelsen av att köra en bil ännu mer verklig. Ratten paras med din telefon via Bluetooth och drivs av tre AAA-batterier (säljs separat). Med ratten kan du styra, accelerera och bromsa för ultimat kontroll över din bil.

Produktinformation
Varumärke VR Real
Artikelnr. 100-54106823
Streckkod 26753494002
Kategori Pedagogisk Lek
Underkategori Experiment & teknik
Varumärken VR Real
Varning Inte lämplig för barn under 3 år