Vinnarna julkalendertävling

Lekias Julkalendertävling är nu avslutad och alla vinnarna hittar ni här. Grattis till alla vinnare och tack alla ni andra som varit med och tävlat ända fram till jul.

Bålsta nyöppning 25/11!

Äntligen är allt i ordning efter vattenläcka och Bålsta kan åter öppna upp sin butik fredagen den 25 november! Välkomna alla gamla och nya kunder till Lekia i Bålsta!

Julkatalogen är här!

Äntligen kan du bläddra i årets julkatalog med massor av fina, roande och lärande julklappar! Välkommen att kika här 🙂

Invigning Lekia Hornsgatan Stockholm!

Välkommen till Lekia på Hornsgatan 86 i Stockholm! Hela helgen firas med massor av erbjuanden och annat kul! Välkommen in!

Halloween på Lekia!

Årets Halloweenkatalog är här, välkomna att kika i den, om ni vågar… 😉 Erbjudanden gäller 2016-10-20 – 2016-11-06.

Ny butik Örebro Marieberg!

Nu finns Lekia i Örebro, Marieberg. Välkomna att besöka deras fina butik!

Lekia Bålsta – stängt pga vattenläcka!

Lekia Bålsta beklagar att de håller stängt tillsvidare pga renovering efter en vattenläcka. Vi uppdaterar här på hemsidan så snart de öppnar igen, de hoppas att komma igång under november.

Skolstart på Lekia

Här kan ni bläddra i vår senaste broschyr med massor av fint inför skolstarten! Priserna gäller 2016-08-04 t.o.m 2016-08-21.  

Lekia öppnar i Luleå!

I augusti öppnar Lekia butik i Luleå! Butiken blir på 500 kvadratmeter och kommer att ligga en trappa upp, ovanpå MQ på Storgatan 45. Vi ser alla mycket framemot detta och önskar Pasi Roponen med personal ett stort lycka till 🙂

Lekia i Femmanhuset i nya lokaler!

Den 14 april slog Lekia Femmanhuset Nordstan upp portarna till sina nya, fräscha lokaler. Stort lycka till och välkommen in önskas alla!