Snart börjar skolan!

Ett nytt spännande läsår börjar närma sig och det är mycket man behöver inför detta. I vårt kampanjblad kan du se ett ett urval av det du hittar i din Lekiabutik. Fler varianter och färger hittar du i din butik. Välkommen att besöka oss så hjälper vi dig gärna 😃 Våra kampanjpriser gäller t.o.m 2017-08-27

Sommarbladet ute nu!

Sommarens kampanjblad är här och vi hoppas på fint väder med massor av sol. Här hittar du finna tips för lek och skoj och som kan göra sommaren lite extra kul! Välkommen att kika här.

Tävling om smurfarna

Här hittar du till Lekias nya tävling om smurfarna 🙂 Följ instruktionerna och lycka till!

Tävla om biobiljetter!

Ni har väl inte missat att ni kan vinna biobiljetter?! Läs mer på Lekia Swedens Facebooksida 🙂 Och lycka till!  

Tävling om lejon

Vad vet du om lejon? Tävla med Lekia om fina priser i vår tävling som du hittar här. Vinnarna utses i mitten av mars och presenteras därefter på Lekiaswedens facebooksida och kontaktas via mail. Det är viktigt att du fyller i ditt namn och din emailadress och kryssar i rutan så att vi kan kontakta dig ifallLäs mer…

Missa inte – ny tävling!

På torsdag blir det ny tävling med Lekia. Håll koll i brevlådan efter månadens blad! Har du inte fått det kan du hämta ditt ex i butiken, eller se på hemsidan, eller på facebook…  Lycka till!

Bålsta nyöppning 25/11!

Äntligen är allt i ordning efter vattenläcka och Bålsta kan åter öppna upp sin butik fredagen den 25 november! Välkomna alla gamla och nya kunder till Lekia i Bålsta!

Julkatalogen är här!

Äntligen kan du bläddra i årets julkatalog med massor av fina, roande och lärande julklappar! Välkommen att kika här 🙂