MENY

Motala Bråstorp Lekia och Babya

Välkommen Motalas Lekia & Babya på Bråstorp Handelsområde!

Hos oss på Lekia hittar du de roliga leksaker som barnen önskar sig! Här finns kreativa leksaker som pyssel i olika former & färger, målarböcker och pennor, leklera & slime. Här finns de stora trendleksakerna som bland annat Fidget Toys & Pokémon. Leksaker som utvecklar barnens kreativa & emotionella sidor som byggleksaker, rolleksaker och sällskapsspel.

LEGO * Paw Patrol * Our Generation Dolls * Orbeez * Kinetic Sand * MagPlay * Clixtracks * PlusPlus * Hama Pärlor * Barbie * NERF * Science&Play * BoomTrix * Schleich * Nebulous Stars * PlayDoh * Brandman Sam * Teddykompaniet * Skills * Fusion * Teamsterz *

Vi som jobbar här är mån om att hjälpa dig hitta det du söker eller med tips på passande presenter & inspiration. Kika gärna in vår Facebook-sida eller Instagram @lekia_lekhuset för tips direkt i telefonen kring erbjudanden och annat roligt som vi vill dela med oss av.

Babya
För dig med yngre barn eller bebis som till och med fortfarande huserar i magen erbjuder vi ett stort sortiment med barnvagnar av kända tillverkare. Oavsett om du söker vagnen som är liten och smidig för stadsliv eller rejäl och möter all typ av terräng med nöje hittar du det hos oss och vi kan det här med barnvagnar, så vi hjälper Er gärna hitta rätt modell utifrån ert behov. Barnvagnen ska användas varje dag under en lång tid så här vill du att det blir rätt. Vi har förstås allt som behövs runtomkring: bilbarnstol (upp till 4 år), babyskydd, bärsele, bärsjal, säng och barnmatstol, bäddutrustning & allt inom nappar, sköta, amning. Ingen fråga är för liten!

Några av de varumärken vi jobbar med:
Barnvagnar > NYHET! Uppababy, Britax, Emmaljunga & BabyZen
Bilbarnstolar > Maxi Cosi, BeSafe, Britax, Cybex
Tillbehör > Stokke, Babybjörn, ErgoBaby, Najell, Bibs, Rätt Start, Mini Dreams, NG Baby mfl.

Ta kontakt med oss på Babya Motala genom ett mail på [email protected] eller skriv till oss på vår instagram BabyaMotala

Personlig Shopping Barnvagn & bilbarnstol
Nu kan du som är gravid eller som är i behov av att köpa barnvagn eller bilbarnstol boka ett personligt möte med en erfaren säljare i butiken på morgonen eller under dagen. Önskar du att vi träffas digitalt så kopplar vi upp oss via Facetime eller Zoom. För att boka ring eller skriv till oss så hittar vi en tid som passar. Du får dessutom ta del av vårt helt kundunika erbjudande – som bara gäller vid Personlig Shopping! Vi ser fram emot att möta dig 🤍 I butiken har vi demovagnar från Britax & Emmaljunga. 
För att boka tid tar vi en avgift om 200 kr, vid köp/bokning hos oss under den den bokade tiden får du 200 kr i rabatt så att ditt besök blir kostnadsfritt.

Vi ser fram emot att höra från dig - Tack för att du stöttar din lokala butik!

Öppettider

Måndag - Fredag:
10-19
Lördag:
10-16
Söndag:
10-16
Observera:

Avvikande öppettider

Skärtorsdagen 10-19
Långfredagen 10-16
Påskafton 10-16
Påskdagen 10-16
Annandag Påsk 10-16

Valborgsmässoafton 10-17
1:a Maj 10-16

Adress

Adress: 
Mineralvägen 16
Postadress: 
59153 Motala
Telefon:
0141-56250
E-post:
[email protected]