MENY

Motala Bråstorp Lekia och Babya

Sommaren är här!

Välkommen till din lokala leksaksaffär handelsområdet Bråstorp i Motala. Här hos oss hittar du en stor och luftig butik med hyllorna fyllda med allt roligt du kan tänka dig till sommarlov & semester. Vi som jobbar här är mån om att hjälpa dig hitta det du söker eller med tips på passande presenter & inspiration. Kika gärna in vår Facebook-sida eller Instagram @lekia_lekhuset för tips direkt i telefonen kring erbjudanden och annat roligt som vi vill dela med oss av.

Leksaker

Nu leker vi ute, vill svalka oss, pyssla när det regnar eller när man vill komma undan solen en stund. I vårt stora sortiment finns allt du behöver inom badleksaker, uppblåsbara leksaker, madrasser, pooler och spel att leka med i poolen.Vi har många roliga aktiva utespel till exempel kastspel, ringspel, ladder & möllky och många fler. Spela, skratta och lek! Söker du en kickscooter, skateboard, trehjuling eller balanscykel finns vårt eget coola varumärke Skills – dessa hittar du inte någon annanstans!

Vi är också massor med olika Fidget leksaker, som fortsätter vara en av årets största trender. Här finns alltid de senaste nyheterna inom LEGO & barnens mest populära karaktärer som Paw Patrol, Pyjamashjältarna, Brandman Sam, Greta Gris med flera.

Fortsätt handla i din lokala leksaksaffär

Vi vill göra vad vi kan för att erbjuda dig möjligheten att handla hos oss men på olika sätt. Vi har utökat vårt hygienstäd och vi håller avstånd samt använder oss av de redskap och markeringar som gör att vi kan mötas på ett säkert sätt. I entrén visar vi det maxantal kunder som samtidigt får vistas i butiken och vi är tacksamma för ditt tålamod om vi behöver be dig att vänta utanför en stund. Genom att vi håller avstånd till varandra & andra kunder kan din shopping ske på ett säkert sätt. Vill du just nu inte besöka oss kan du i stället ringa oss med en beställning av leksaker & babyprodukter. Vi plockar ihop din order, du betalar med Swish innan leverering och kan sedan välja mellan att få leverans hem till din dörr eller att hämta din påse i vår entré utan fysisk kontakt. Kvittot får du med varorna!

Hemleverans kan idag erbjudas inom Motala stadsgräns

  • Fraktfri hemleverans över 999 kr
  • Fraktavgift på 99 kr under 999 kr
  • Kostnadsfritt att Hämta i butik

Du når oss på telefonnummer & e-post nedan eller på Messenger genom Facebook.
Vi kommer överens om en dag för upphämtning eller hemleverering.

Personlig Shopping Leksaker

Boka en tid med oss för att handla i butiken innan vi öppnar för andra kunder. Perfekt för dig som i lugn och ro, med personlig hjälp från oss vill göra dina leksaksinköp utan andra kunder. Vi öppnar butiken för dig & en person i sällskap med dig.
Pris: Personlig Shopping kostar 200 kr, du swishar betalningen innan besöket. Vid köp för minst 700 kr får du bokningsavgiften i rabatt och ditt besök kostar 0 kr. Vi kommer sedan ge dig ett unikt erbjudande att ta del av under den bokade tiden.
Vi erbjuder tidsbokning måndag-lördag kl 9-10

Personlig Shopping Barnvagn & bilbarnstol

Nu kan du som är gravid eller som är i behov av att köpa barnvagn eller bilbarnstol boka ett personligt möte med en erfaren säljare i butiken på morgonen eller under dagen. Önskar du att vi träffas digitalt så kopplar vi upp oss via Facetime eller Zoom. För att boka ring eller skriv till oss så hittar vi en tid som passar. Du får dessutom ta del av vårt helt kundunika erbjudande – som bara gäller vid Personlig Shopping! Vi ser fram emot att möta dig 🤍 I butiken har vi demovagnar från Britax & Emmaljunga. 
För att boka tid tar vi en avgift om 200 kr, vid köp/bokning hos oss under den den bokade tiden får du 200 kr i rabatt så att ditt besök blir kostnadsfritt.

Live Shopping

Träffa oss digitalt! Vi hjälper dig med leksaksinköpen till barnen genom att möta dig i telefonen eller via datorn. Boka en tid med oss så ringer vi upp Dig med FaceTime, Zoom eller liknande tjänst. På så sätt kan du fortfarande få vår personliga hjälp & kunskap när du ska köpa presenter och leksaker till barnen även om du inte vill komma till butiken. Varmt välkommen att boka tid på telefonnumret eller e-post nedan!

Vi ser fram emot att höra från dig - Tack för att du stöttar din lokala butik!

Öppettider

Måndag - Fredag:
10-19
Lördag:
10-16
Söndag:
10-16
Observera:

Avvikande öppettider:

Midsommarafton & Midsommardagen har vi stängt

Adress

Adress: 
Mineralvägen 16
Postadress: 
59153 Motala
Telefon:
0141-56250
E-post:
[email protected]