MENY

Stockholm Mall of Scandinavia Lekia

 

Vi har vidtagit alla nödvändiga åtgärder för att du ska kunna handla säkert.  Vi behöver också er hjälp för att det ska bli så säkert som möjligt.  Handla inte om du har symptom. Försök begränsa antalet i sällskapet som handlar. Om möjligt undvik att ta med barnvagn in i butiken. Håll avstånd och vänta om det är någon före vid en viss hylla. Endast en i kön till kassan, övriga kan vänta utanför. Det är som minst kunder i butiken direkt vid öppning och sista timmen innan stängning. 

Om ni känner obehag att besöka butiken kan vi plocka ihop era varor och lämna dem till er utanför eller att ni hämtar dem direkt i kassan. Mejla oss vad ni önskar med artikelnummer, det hittar ni på Lekia.se, även ett mobilnummer vi kan nå er på. Vi återkommer när det är klart och bestämmer tid. Betalning måste ske med Swish om hämtning utanför butiken. Ni når oss på solna.mos@lekia.se

 

Vi har byggt en spännande och inspirerande butik för att välkomna alla till Lekias värld. Vi tycker nämligen att leksaker är det bästa som finns här i världen. Barn som vuxna, vi alla tycker om att leka och ha roligt. Från nallar, dockor och samlarfigurer, till bilbanor, pussel och ritblock. Allt sådant är mer än bara saker när vi växer upp. Det är saker som får oss att drömma, känna, lära och utvecklas. Det är därför som vi på Lekia tror på att leksaker är en viktig och naturlig del i alla barns utveckling. 

Lekia erbjuder de bästa, senaste, roligaste och trendigaste leksakerna för alla åldrar – små som stora barn! Att leka handlar om att skapa och utforska, lyckas och misslyckas, och framför allt, handlar det om att ha kul. Leken och leksaker är en viktig del i barns pedagogiska utveckling och när man besöker Lekia ska barnen få se, känna och klämma på det som lockar deras intresse. 

Vi önskar alla varmt välkomna!

Öppettider

Måndag - Fredag:
10.00-20.00
Lördag:
10.00-20.00
Söndag:
10.00-19.00
Observera:

Öppettider mellandagarna:

27-29 december 10-21

30 december 10-20

Nyårsafton 10-16

 

Adress

Adress: 
Råsta Strandväg 13c
Postadress: 
169 79 Solna
Telefon:
08-46 00 72 90
E-post:
[email protected]

 

 

Stockholm Solna Mall of Scandinavia Lekia
Stockholm Solna Mall of Scandinavia Lekia