MENY

Stockholm Täby Centrum Lekia

 

Vi har vidtagit alla nödvändiga åtgärder för att du ska kunna handla säkert.  Vi behöver också er hjälp för att det ska bli så säkert som möjligt.  Handla inte om du har symptom. Försök begränsa antalet i sällskapet som handlar. Om möjligt undvik att ta med barnvagn in i butiken. Håll avstånd och vänta om det är någon före vid en viss hylla. Endast en i kön till kassan, övriga kan vänta utanför. Det är som minst kunder i butiken direkt vid öppning och sista timmen innan stängning.

Om ni känner obehag att besöka butiken kan vi plocka ihop era varor och lämna dem till er utanför eller att ni hämtar dem direkt i kassan. Mejla oss vad ni önskar med artikelnummer, det hittar ni på Lekia.se, även ett mobilnummer vi kan nå er på. Vi återkommer när det är klart och bestämmer tid. Betalning måste ske med Swish om hämtning utanför butiken. Ni når oss på taby@lekia.se.

Välkommen till Lekia i Täby Centrum. En modern, ljus och fräsch leksaksbutik med marknadens roligaste och bästa sortiment. Lekia har många unika varumärken och under hela året kommer många roliga och spännande nyheter in som du bara hittar hos oss. Vi har naturligtvis även alla roliga nyheter och varumärken från de stora leksakstillverkarna. Hos oss kan ni köpa fyllda helium ballonger i alla möjliga modeller. 

Vi önskar alla varmt välkomna!

Öppettider

Måndag - Fredag:
10.00 - 20.00
Lördag:
10.00 - 18.00
Söndag:
10.00 - 18.00

Adress

Adress: 
Täby Centrum, Stora Marknadsvägen 15
Postadress: 
18334 Täby
Telefon:
08-121 367 90
E-post:
[email protected]