MENY
LEGO Architecture 21042, Frihetsgudinnan
LEGO Architecture 21042, Frihetsgudinnan
LEGO Architecture 21042, Frihetsgudinnan
LEGO Architecture 21042, Frihetsgudinnan
LEGO Architecture 21042, Frihetsgudinnan

LEGO Architecture 21042, Frihetsgudinnan

1.299 kr
Slut i webblager - Kontakta din lokala butik
Går ej att beställa för tillfället. 
Fri frakt på denna produkt
Lagerstatus i våra butiker
Varning Inte lämplig för barn under 3 år [ProductAttribut.Exklusiva LEGO-set] från LEGO

Visa upp ett symboliskt monument i ditt hem eller kontor med den här LEGO® Architecture tolkningen av Frihetsgudinnan – en perfekt blandning av arkitektur och skulptur.

Hylla en fantastisk blandning av arkitektur och skulptur med LEGO® Architecture setet 21042 Frihetsgudinnan. USA:s klassiska frihetssymbol sträcker sig 93 meter över Liberty Island i New Yorks hamn, där den välkomnar sjöfarare från hela världen. Den här imponerande LEGO tolkningen återger monumentets harmoniska blandning av skulptur och arkitektur med sin mycket detaljerade, sköldbeklädda piedestal, sina klossdetaljer och kolonnförsedda balkonger. Den vackert utformade Frihetsgudinnan har böljande klänning, brutna bojor, krona med 7 pikar, ikonisk tavla och en gyllene fackla i den uppsträckta armen. Modellen fulländas med sin autentiska färgskala i sandgrönt och beige och sin dekorativa namnskylt. Modellen ger alla med intresse för arkitektur, resor, historia och design en berikande byggupplevelse och passar perfekt att visa upp i både hem- och kontorsmiljöer.

 

• LEGO® Architecture modell av ett verkligt arkitektoniskt landmärke – Frihetsgudinnan.
• Med en detaljrik piedestal med sköld- och klossdetaljer, kolonnförsedda balkonger och en staty av Frihetsgudinnan med böljande klänning, krona med 7 pikar, ikonisk tavla och gyllene fackla.
• Det medföljande häftet innehåller information om byggnadens design, arkitektur och historia. (Endast på engelska och franska. Fler språk kan laddas ner från LEGO.com/architecture.)
• LEGO® Architecture är en hyllning till världsberömd arkitektur, och LEGO klossmodellerna är utvecklade för alla som är intresserade av resor, arkitektur, historia och design.
• Setet innehåller över 1 685 LEGO® delar.
• Njut av en utmanande och berikande byggupplevelse med det här LEGO® Architecture setet.
• Modellen är 44 cm hög, 14 cm bred och 14 cm djup.

Produktinformation
Varumärke LEGO
Artikelnr. 350-21042
Passar ålder 16+
Antal bitar .
Serie Architecture
Varumärken LEGO