MENY

Friends

LEGO® Friends lekseten erbjuder en rolig och vänlig bygg- och lekupplevelse baserad på de fem bästa vännernas liv. Barn kommer att älska att skapa och utforska de välkända hemmen och byggnaderna, och varje set är fullpackat med smarta detaljer och tillbehör som inspirerar till fantasifulla rollekar och äventyrliga berättelser. Det finns så mycket skoj och vänskap att upptäcka med LEGO Friends lekseten.

Kickstarta timmar av kreativ lek med leksetet LEGO® Friends Häst- och ponnysläp (42634) för flickor, pojkar och barn från 4 år. Barn som älskar låtsaslekar kan bygga bilen och släpet innan de hittar på äventyr för vännerna Liann och Zoya. Denna kreativa gåva med djurtema för barn innehåller en häst till Liann och en ponny till Zoya, plus lektillbehör för att inspirera till roliga lekidéer. Barn kan hjälpa karaktärerna att rykta djuren och förbereda dem för turen. I skogen hittar de ett träd som fallit, som blir ett hinder som hästen och ponnyn kan hoppa över. Efter en rolig dag på hästryggen kan vännerna belöna hästarna med en härlig morot. LEGO 4+ lekset är utformade för att ge barn en rolig byggupplevelse när de leker med klossarna. Varje set innehåller en startkloss – en robust bas som barn kan skapa scenen på. Låt appen LEGO Builder guida dig och ditt barn på ett intuitivt byggäventyr, där ni kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på era framsteg.
269 kr 201 kr
Just nu visas 29 av 58 produkter Ladda fler produkter

LEGO® Friends lekseten erbjuder en rolig och vänlig bygg- och lekupplevelse baserad på de fem bästa vännernas liv – Andrea, Emma, Mia, Olivia och Stephanie. Barn kommer att älska att skapa och utforska hemmen och byggnaderna där de jobbar och leker, och varje set är fullpackat med smarta detaljer och tillbehör som inspirerar till fantasifulla rollekar och äventyrliga berättelser. Det finns så mycket skoj och vänskap att upptäcka med LEGO Friends lekseten.