MENY
Pris
Produkttyp
  • figurer & robotar (1)
  • sagofigurer (4)
  • äta (1)

My Little Pony

ÅTERSKAPA DE MAGISKA HISTORIERNA MED MY LITTLE PONY

De söta och färgglada ponnyerna har underhållit många barn under lång tid. Det är ett tydligt minne från barndomen, då de vackra ponnyerna skapade glädje för många – och det gör de förstås fortfarande. De står starkare än någonsin förr och är en favorit hos många barn när det ska lekas hemmavid. Med de här leksakerna har ditt barn möjlighet att återskapa de magiska historierna – ensam eller tillsammans med kompisarna.

Ditt barn kan också själv hitta på nya äventyr, där My Little Pony ingår. Ponnyn blir snabbt ditt barns nya bästis, som följer med barnet överallt. Med My Little Pony är möjligheterna oändliga. Det är bara barnets fantasi som sätter gränserna för leken.

VILKEN MY LITTLE PONY VÄLJER DU?

Det finns många möjligheter när det gäller att välja din My Little Pony-favorit. De vackra ponnyerna är nämligen väldigt olika, men tillsammans är de starka. Du kan skapa ett vidunderligt universum med alla dina ponnyer från My Little Pony.

De här ponnyerna har tagit världen med storm och de borgar för många timmars kreativ och rolig lek. De söta och färgglada figurerna står starka tillsammans, efter som de har olika personligheter. På så sätt kan ditt barn hitta den personlighet som hen kan identifiera sig med. Var och en har ett eget namn och ett cutiemark på bakpartiet. Vilken ponny väljer du?

LÄR MER OM MY LITTLE PONY

Många barn har ett förhållande till de söta ponnyerna, men vad har de olika ponnyerna att erbjuda? Det kan du lära dig mer om här, där du kan läsa om deras olika personligheter. Det gör det lättare för dig att hitta den som mest liknar dig. Alla My Little Pony-fans har helt säkert en älsklingsponny, som de kan identifiera sig med.

Twilight Sparkle är superintelligent och en naturlig ledare. Pinkie Pie är däremot väldigt glad och otroligt leksugen. Hon älskar fester och sötsaker. Är hon kanske något för dig? Rainbow Dash älskar att flyga och hon drar gärna på äventyr. Hon är också alltid redo att spela ett spel där du får kämpa hårt. Rarity är en omtänksam ponny och hon är mycket givmild mot sina vänner. Hon älskar att göra dem lika fina på utsidan som de är inuti. Fluttershy har ett riktig stort hjärta. Hon är både rar och blid och en riktigt bra vän för de andra ponnyerna. Den sista är Apple Jack, som är mycket ärlig. Men hon är också vänlig och riktigt söt. Du har alltså många vänner att välja bland i det här magiska universumet. Oavsett vilken du väljer garanterar vi många timmars rolig och kreativ lek där du kan dra på äventyr, spela spel, flyga eller något helt annat.

Kan du se skillnad på de sex populära ponnyerna? Pinkie Pie är den ljusröda, Twilight Sparkle är lila, Rainbow Dash är blå, Apple Jack är orange, Rarity är vit och Fluttershy är gul.

My Little Pony är en barndomsklassiker som vunnit många hjärtan världen över. De flesta kommer helt säkert ihåg de söta och färgglada ponnyerna. Utforska de många möjligheterna med My Little Pony och köp din favorit hos Lekia.