MENY

Nyheter

Här kan du läsa om alla nyheter om produkter, speciella kampanjer eller event som händer hos Lekia. Ibland skiljer sig vissa kampanjer mellan butiker och likaså vårt sortiment av leksaker. Vi uppdaterar våra sortiment löpande med säsongsvaror och trendprodukter. Gemensamt för alla Lekia-butiker är att vi har ett grundsortiment som du kan hitta i alla våra butiker. Håll utkik här så håller du dig uppdaterad!

Schleich Bonus!

Köp 5 figurer - få den 6:e gratis! - Gäller endast i fysisk butik 1/4 - 1/7 -20.

Kampanj på de oerhört populära figurerna från Schleich. Passa på att fylla på med Schleich bayala, en Schleich häst eller tillbehör till hästen från Schleich Horse Club.
Alla hästar och djur passar givetvis fint i ett Schleich stall eller i en Schleich bondgård.

Hämta ditt bonuskort i din stammisbutik och börja samla stämplar för att få det sjätte djuret på köpet.

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Vi finns här för dig!

Vi går in i en tid där det är viktigt att vi stöttar och tar hand om varandra. Din trygghet är viktig för oss. Lekia följer noga utvecklingen av COVID-19, både i omvärlden och i våra butiker.  

Våra 150 butiker har fortsatt öppet runt om i landet. Alla Lekia-butiker ägs och drivs av handlare. Alla är egna företagare som nu ställs inför enorma utmaningar precis som i andra branscher. Vi är alla påverkade. Genom att stödja era lokala butiker i dessa tider ger ni hopp till alla barn som älskar att besöka oss.  

Leksaker är en viktig del i barns utveckling. Alla minns den speciella leksak vi tittat på och önskat oss när vi var mindre. Spänningen att gå in i en butik för att titta, lyssna, känna och klämma har skapat en längtan till det speciella tillfället att få den och förtjäna den. Glädjen det medför kan bevittnas av alla föräldrar men även av våra handlare med personal. 

Många föräldrar kämpar på i rådande situation med att underhålla barnen. Vissa har hemundervisning, vissa jobbar hemifrån samtidigt som man måste sysselsätta barnen.  

Många av våra butiker har gjort anpassningar såsom ändrade öppettider, skräddarsytt egna kreativa lösningar för att ni fortsatt ska kunna handla leksaker till barnen på ett tryggt sätt. I en orolig tid som denna är lek och gemenskap fortsatt viktig. Vår högsta prioritet är därför att finnas där för dig som kund, på det sätt du föredrar. 

Hitta din stammisbutik här >


För de som önskar handla på lekia.se går det självklart bra att fortsatt beställa till din närmsta butik eller ombud. Vi erbjuder även hemleverans med möjligheten att få paketet lämnat utanför ytterdörren. 

Nu är tiden då vi alla måste hjälpas åt att minska risken för smitta. I våra butiker har vi plockat bort alla demo-leksaker och vi torkar av och rengör regelbundet övriga kontaktytor. Vi alla behöver följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vara extra noga med att tvätta händerna, hosta och nysa i armvecket och hålla avstånd till varandra. Dessutom behöver vi stanna hemma när vi är sjuka och ta det säkra före det osäkra. Vi vet inte hur situationen utvecklas, men vi lovar att vi kommer fortsätta att försöka göra vardagen och livet hemma så enkel som möjligt för alla. 

Ta hand om varandra!

PS. Följ Folkhälsomyndighetens restriktioner - Läs mer här

Carrera bilbanor

Greppa handkontrollen, ställ muskelbilarna på startlinjen och gör dig redo för att göra upp om vem som har den snabbaste bilen och vem som är den bästa föraren.

Bilbana är ett bra julklappsval speciellt som komplement till alla dataspel, filmer m.m. En bilbana är en riktig leksak som man kan ta i och känna på samt uppleva spänning och glädje med.
Bilbana är ett roligt nöje sedan 1950-talet då de första bilbanorna började dyka upp. Köra bilbana roar både stora som små och det finns massor av banor av olika typer och storlekar. Den absolut vanligaste storleken är skala 1:32. Men det finns även väldigt många bilbanor i mindre skalor också.
Kortfattat går det till på följande sätt att köra: Man har ett handtag med en knapp som man kan trycka in och släppa ut. Bilen följer knappens rörelser. Helt intryckt= full fart, halvt intryckt= halv fart och helt utsläppt= bilen står stilla.

Carrera Go Smoking Tires:
Bilbanan är 4,9 meter lång och kan byggas på många olika sätt. För extra fartfylld action finns det en loop och en skena med smal spårbredd där man kan preja sin motståndare.
När ni övat lite kan ni använda turbo boost-knappen för extra fart, men använd med försiktighet, tar ni för mycket fart in i en kurva så kanske ni flyger av. 

Carrera First - Paw Patrol, Min första bilbana:
​Bilbana från Carrera First-serien vilket innebär att det är en bana för de minsta och rekommenderad från 3 år.
Marshall och Chase har paus från alla sina uppdrag så de passar på att träna och ha kul på samma gång. Mycket träning krävs för att de ska kunna köra fort och säkert under sina utryckningar. Hjälp Marshall och Chase att träna sig inför alla utryckningar.
Bilarna är gjorda så att de inte kör för fort, vilket innebär att man kan köra utan att flyga ut i kurvorna hela tiden. Bilbanan är batteridriven och vid varje varv passerar man en spinner som snurrar runt och räknar varven. Bilbanans totala längd är 2,4 meter och har den klassiska "8-formen" vilket kör att båda filerna har lika lång körsträcka.
Kräver 4 st AA batterier, ingår ej.
Från 3 år.

Spana in videon på banorna nedan!

Julkatalog 2019

Ingen har väl missat att vår fantastiska Julkatalog nu når din brevlåda eller närmsta butik. 112 sidor lekglädje!

Julkatalogen är en klassiker så här års. I generationer har barn kryssat och ringat in alla sina önskningar i katalogen. I år kan man ringa in bland annat: Hästen Toffee, Hunden Trasto, Munchkinz, Monster Buster, Skeleton Attack, familjespel, figurer, L.O.L. Surprise, bilar, bilbanor, dockor, pyssel och massor med andra roliga leksaker!

I år kan ni likt förra året även läsa katalogen digitalt och lägga leksakerna direkt i kundkorgen. Katalogen finns digital här.
Varje produkt har ett eller flera ❤️ så när du hittat något du önskar och klickar på hjärtat hamnar dessa produkter i din varukorg/önskelista. Du kan sedan välja om du vill skicka vidare din önskelista till någon via mail eller skriva ut den till dig själv. Klickar du på webbshop hamnar du direkt i vår webbshop och kan handla direkt. Vi erbjuder flera leveransalternativ, vilka ser du på hemsidan.. 

Lekia - vi hjälper dig med julklapparna. Välkomna!

Owleez

Bakuganevent i Farsta - Crashbrothers

Bakugan är tillbaka!

Kom med till Sveriges största Bakuganevent, där du kan kämpa mot dina vänner, vara med i tävlingar, möta Crash Brothers och mycket mycket mer!
Det är gratis, så ta med familj och vänner och var med när nya Bakugan lanserar i Sverige.
Eventet kommer vara på i Farsta Centrum (gatuplan, vid SUSHIYAMA) i samarbete med Lekia Farsta, lördag den 24/8 2019 kl 11 – 15.

Välkomna!