MENY

Nyheter

Här kan du läsa om alla nyheter om produkter, speciella kampanjer eller event som händer hos Lekia. Ibland skiljer sig vissa kampanjer mellan butiker och likaså vårt sortiment av leksaker. Vi uppdaterar våra sortiment löpande med säsongsvaror och trendprodukter. Gemensamt för alla Lekia-butiker är att vi har ett grundsortiment som du kan hitta i alla våra butiker. Håll utkik här så håller du dig uppdaterad!

NYA BUTIKER!

Välkommen till en lekfull värld mitt i gallerian!

Nu är det nyöppningspremiär för Lekia Norrköping Ingelsta Shopping & Arninge Station. Välkommen till butikerna som kommer vara fulladdade med fantastiska erbjudanden!

Se öppettider och kontaktuppgifter till Norrköping Ingelsta Shopping här
Se öppettider och kontaktuppgifter till Arninge Station här

På Lekia välkomnar vi alla barn, stora som små att spana runt bland populära leksaker, kramgoa mjukisar och utforskande experiment. Vi finns här för att hjälpa dig köpa presenter & julklappar eller det där roliga som ni tillsammans kan leka med en ledig dag eller efter skola/förskola. Vårt sortiment rymmer både nya trendiga leksaker och de riktigt klassiska sakerna. Tänk dig till exempel, dockor och andra tillbehör från Our Generation, LEGO, spel & pussel, pyssel & målarböcker, figurer och leksaker från populära serier som Frozen2/Frost2, Paw Patrol, Greta Gris, Pokémon, babyleksaker och mycket mer!

Vi är leksaksexperter och kommer gärna med tips på presenter och julklappar.

Present Pets

Visste du att Present Pets är de enda gosedjur som packar upp sig själva? Inne i presentasken väntar den sötaste interaktiva hundvalp du kan tänka dig. Den söta valpen kan inte vänta på att få träffa dig, så hon kämpar sig ut ur sin presentask. Du behöver bara vänta så kommer hon ut till dig för att leka. Det finns två olika Present Pets-valpar - och du vet inte vilken du får förrän hon tar sig ut ur sin ask. För att ta reda på vem som gömmer sig i asken ska du skala av det yttersta lagret och dra i presentmärket.  Lådan börjar genast skaka för att din valp vill ut till dig. Presentasken kommer att öppnas och din blivande bästa vän visar sig. Din Present Pets har stora lysande ögon, en mjuk kropp som inbjuder till att kramas och fina detaljer på tassar, öron, halsband och rosett. Hon är den sötaste leksakshundvalp man kan tänka sig! När hon kommer ut ur presentasken sjunger din valp en särskild unboxing-sång! Upplev ditt gosedjurs lekande personlighet när ni leker tillsammans - du kommer att älska henne och hennes livliga karaktär. Din Present Pet älskar att kela! Stryk med handen över hennes huvud så ger hon dig en puss och smeker dig. Kittla henne på magen för att få henne att vilja leka! Hennes svans rör sig snabbare samtidigt som hon hund-fnissar. Din valp kommer till och med att känna igen din röst när du talar till henne. Med över 100 ljud och olika handlingar känns Present Pets som en tvättäkta hundvalp. Present Pets är den idealiska presenten till barn i åldern 5 år och uppåt.

Nya butiker!

24 & 25 september är det nyöppningspremiär för Lekia på Karlshamn & Uppsala Gränbystaden. Välkommen till vår Lekia- butiker som kommer vara fulladdade med fantastiska erbjudanden!
Lekia erbjuder de bästa, senaste, roligaste och trendigaste leksakerna för alla åldrar – små som stora barn!

Se öppettider och kontaktuppgifter till Karlshamn här
Se öppettider och kontaktuppgifter till Uppsala Gränbystaden här

Lekia är Sveriges största lekkedja, och vi har över 130 enskilda butiker i Sverige och Norge. Dessutom är vi också en av Skandinaviens största grossister inom Lek och Baby. Vi finns på den lilla orten, i det stora köpcentret och mitt i centrum. Våra butiker kan se olika ut inuti, men alla heter Lekia och har samma grundsortiment och kundpolicy. Det är viktigt för oss att du som kund ska uppleva hur enkelt och roligt det är att handla hos oss. Om du handlar en leksak i Malmö kan du byta den i Kiruna om det passar dig bättre.

Vi tycker att leksaker är det bästa som finns! Barn som vuxna, vi alla tycker om att leka och ha roligt. Från byggklossar, nallar, dockor och samlarfigurer, till bilbanor, pussel och ritblock. Allt sådant är mer än bara saker när vi växer upp. Det är saker som får oss att drömma, känna och lära. Det är därför som vi på Lekia tror på att leksaker är en viktig och naturlig del i alla barns utveckling. 
Vi är leksaksexperter och kommer gärna med tips på presenter och julklappar.

Möt babysitter-familjen BLISS

Just nu: Handla din Babysitter från Familjen Bliss hos Babya och få Lekbågen Googly Eyes på köpet!*

Säg hej till vår bouncer-familj: En noga utvald samling av babysittrar och accessoarer designade för att göra livet enklare för dig och din lilla älskling.

Ergonomisk design
Alla babysittrar ger ett bra stöd för din bebis rygg, nacke och huvud.
Kan användas länge
Ditt barn kan använda babysittrarna från att hen är nyfödd upp till två års ålder.
Enkla att rengöra
Tygsitsen är enkel att ta av och går att tvätta i maskin (vilket alla föräldrar därute vet kan vara rätt praktiskt emellanåt).
Naturligt gung
Babysittern gungar försiktigt när ditt barn viftar med sina armar och ben. Inga batterier behövs – babysittern drivs av din bebis!
Barnvänliga material
Alla tyger uppfyller kraven för Oeko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter. Det betyder att de är snälla mot ditt barns känsliga hud och ofarliga att smaka på. Det innebär också att materialen inte behöver tvättas innan du använder dem.
Många alternativ
Elegant kviltad bomull, luftig mesh eller supermjuk 3D jersey – välj bland tre fina material i fler än 20 olika färger.
Enkel att ta med
Flytta runt din babysitter hemma eller ha med den på middag med vännerna, till lekträffen eller dina föräldrar. Våra babysittrar är enkla att fälla ihop och tar väldigt liten plats (passar perfekt i korgen under barnvagnen).
Glada barn, glada föräldrar
Sist, men definitivt inte minst, med en babysitter kan din älskling leka eller vila nära dig medan du får chansen att ta en dusch eller äta i lugn och ro.

*Kampanjen gäller till och med 30 September 2020 och de tre färgerna från Familjen Bliss nedan.