MENY

Nyheter

Här kan du läsa om alla nyheter om produkter, speciella kampanjer eller event som händer hos Lekia. Ibland skiljer sig vissa kampanjer mellan butiker och likaså vårt sortiment av leksaker. Vi uppdaterar våra sortiment löpande med säsongsvaror och trendprodukter. Gemensamt för alla Lekia-butiker är att vi har ett grundsortiment som du kan hitta i alla våra butiker. Håll utkik här så håller du dig uppdaterad!

Bakuganevent i Farsta - Crashbrothers

Bakugan är tillbaka!

Kom med till Sveriges största Bakuganevent, där du kan kämpa mot dina vänner, vara med i tävlingar, möta Crash Brothers och mycket mycket mer!
Det är gratis, så ta med familj och vänner och var med när nya Bakugan lanserar i Sverige.
Eventet kommer vara på i Farsta Centrum (gatuplan, vid SUSHIYAMA) i samarbete med Lekia Farsta, lördag den 24/8 2019 kl 11 – 15.

Välkomna!

Monster Jam tävling

  1. Ta en trevlig bild på dig själv och de häftiga Monster Jam-bilarna i butiken!
  2. Allt du behöver göra är att skicka in bilden till winatlekia@maki.dk så väljervi ut den bästa Monster Jam-bilden!
  3. Alla lyckliga vinnare kontaktas direkt!

VEM FÅR DELTA?
För att delta i tävlingen måste man vara 13 år eller äldre och vara folkbokförd i Sverige. För barn under 13 år krävs målsmans godkännande.

HUR KONTAKTAS VINNAREN?
Samtliga vinnare kontaktas via e-post till den adress som uppgivits av deltagaren. Vinnaren publiceras på lekia.se under en kort period efter att vinnaren utses.

VEM VINNER?
Vinnare är de personer som före tävlingsperiodens slut (kl. 23.59 den 14. maj 2019) har skickat in den bästa bilden med motiv
av Monster Jam-produkter tillsammans med den bästa motiveringen till varför just man själv ska vara vinnare i vår Monster Jamtävling. En jury bestående av anställda på MAKI AS väljer ut vinnarna och beslutet kan inte överklagas.

VAD VINNER MAN?
1. PRIS: 5 x 4 VIP-biljetter* till Monster Jam Event på Ullevi i Göteborg lördagen den 15. juni 2019. *Inkluderar tillträde till showen och en del back-stage. Resekostnader till och från showen ingår ej.

2. PRIS: 20 x 1 st. Monster Jam Deluxe Dirt Set 6044986.

3. PRIS: 30 x 1 st. Monster Jam 2-pack Trucks 6044943.

ÖVRIGT
Vinsten kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter eller andra varor. Lekia förbehåller sig rätten att spara tävlingsdeltagarnas uppgifter under tävlingens gång för att kunna kontakta vinnarna. Tävlingen på lekia.se gäller enbart inom Sveriges gränser.

MONSTER JAM EVENT PÅ ULLEVI
För mer information: www.monsterjam.com Biljetter: www.ticketmaster.se

NYÖPPNING BUTIKER

Denna veckan öppnar vi 3 butiker! Vi välkomnar Lekia Frölunda som öppnade på Frölunda Torg 21 Mars. Idag öppnar vi ytterligare en i Göteborgsområdet, Lekia Kungälv på nya centret Kongahälla. Samtidigt i Lund öppnar Lekia på Nova köpcentrum. Butikerna har massvis med nyöppngserbjudanden, välkomna! 
Lekia är Sveriges största lekkedja, och vi har snart 150 enskilda butiker i Sverige och Norge. Det kommer fler! Dessutom är vi också en av Skandinaviens största grossister inom Lek och Baby. Vi finns på den lilla orten, i det stora köpcentret och mitt i centrum. Våra butiker kan se olika ut inuti, men alla heter Lekia och har samma grundsortiment och kundpolicy.