MENY
Boom-Trix

Boom-Trix

Trotsa tyngdlagen med Boom-Trix och låt metallbollarna gå från en studsmatta till en annan. Ju större utmaning, desto större boom!
En STEM-produkt i förklädnad! Utveckla kreativitet, design och fysik.

Boom-Trix är den perfekta leksaken för att utveckla kreativitet och experimentera med fysikens lagar. Skapa den största, bästa och galnaste kedjan med alla komponenter och skapa otänkbara banor var du vill. Startspåret släpper bollen från en höjd, vilket skapar hastighet och låter bollen studsa genom trampolinerna med hjälp av tyngdkraften. Skapa din egen bana och använd tyngdkraften för att göra så många tricks som möjligt!
Använd din kreativitet och sätt upp en bana med torn och trampoliner för en häftig avslutning. Gör en fantastisk video med din smartphone och dela din bana med #BoomtrixChallenge.
Med Boom-Trix gör du extrema banor och tyngdkraften hjälper dig att göra så många stunts som möjligt. Det finns så många alternativ, låt din fantasi bli vild och upptäck många möjligheter, det behöver aldrig vara detsamma. 
Skapa din egen Boom-Trix-bana och få bollen att studsa med de coolaste stuntsen. Du kan skapa många otänkbara banor, var du än vill.