MENY
PAP, Tvättmaskin
PAP, Tvättmaskin
PAP, Tvättmaskin

PAP, Tvättmaskin

349 kr
Finns i webblager
Uppskattad leveranstid: 1-3 arbetsdagar
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 349 kr
Lagerstatus i våra butiker
[ProductAttribut.Vardagslek] från PAP

Den röda och vita leksakstvättmaskinen är en rolig och interaktiv leksak för barn. Med sin färgglada design och realistiska funktioner ger den barnen möjlighet att leka och efterlikna vuxnas vardagliga aktiviteter.

Tvättmaskinen är tillverkad i plast och har en röd kropp med vita detaljer och knappar. Den är utformad för att se ut som en miniatyrversion av en riktig tvättmaskin, komplett med en öppningsbar lucka och en på/av-knapp.

När barnet trycker på knapparna, kan de simulera att tvätta kläder genom att se tvättmaskinens trumma röra sig och höra ljud som efterliknar tvättcykeln. Leksakstvättmaskinen är också försedd med knappar för att välja tvättprogram och justera tiden.

Denna leksak ger barnen möjlighet att använda sin fantasi och kreativitet samtidigt som de lär sig om vardagliga rutiner och hushållssysslor. Dessutom kan det vara en kul och interaktiv leksak som främjar barnens motoriska färdigheter och hand-öga-koordination.

Den röda och vita leksakstvättmaskinen är ett perfekt tillägg till varje barns leksakkollektion och kommer säkerligen att ge timmar av lekfullt och lärorikt nöje.

Produktinformation
Varumärke PAP
Artikelnr. 100-38109517
Streckkod 7333380005734
Kategori Rollek
Underkategori Vardagslek
Varumärken PAP
Produkttyp Vardagslek