MENY

Tävlingsregler


VEM FÅR DELTA? 

För att delta i tävlingen måste man vara 13 år eller äldre och vara folkbokförd i Sverige.

 

HUR KONTAKTAS VINNAREN?

Lekia kontaktar vinnaren via direktmeddelande på Facebook eller i förekommande fall till den mail som uppgivits/använts i samband med tävlingsdeltagande. Har vinnaren ej återkommit med svar inom 48 timmar utses en ny vinnare. 

 

VEM VINNER? 

Vinnare är den person som innan tävlingsperiodens slut (klockan 23.59 den 16 december 2019) räknat rätt och som enl Lekias jury har det bästa julrimmet.

 

VAD VINNER MAN?

Priset är ett presentkort värt 1000 kr hos Lekia.

 

ÖVRIGT

Vinsten kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter eller andra varor. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. För exakt vinstskatt kan du kontakta ditt skattekontor.

 

Lekia förbehåller sig rätten att publicera material som skickas in vid deltagande i tävlingen, detta inkluderar, men är ej begränsat till, publicering av tävlingsdeltagares eventuella texter, namn och bilder på internet och i andra medier. Lekia förbehåller sig också rätten att spara tävlingsdeltagarnas eventuella uppgifter för framtida marknadsföring och för att kunna kontakta användarna med erbjudanden och annan information och marknadsföring. Lekia förbehåller sig dessutom rätten att när som helst avbryta tävlingen och göra om tävlingens regler. Lekia levererar enbart vinster inom Sveriges gränser.

 

Denna tävling är inte sponsrad, gjord i samarbete med eller administrerad av Facebook. Du ger din information till Lekia och inte Facebook. Informationen du ger via denna tävling kan komma att användas i framtida marknadsförings- och informationssyfte.