MENY

Tävlingsregler


VEM FÅR DELTA? 

För att delta i tävlingen måste man vara 13 år eller äldre eller ha målsmans tillstånd och vara folkbokförd i Sverige.

 

HUR KONTAKTAS VINNAREN?

Lekia kontaktar vinnaren via direktmeddelande på Facebook/Instagram eller i förekommande fall till den mail som uppgivits/använts i samband med tävlingsdeltagande. Har vinnaren ej återkommit med svar inom 48 timmar utses en ny vinnare. 

 

VAD VINNER MAN?

Priset finns presenterat i respektive tävlingsinlägg.

 

ÖVRIGT

Vinsten kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter eller andra varor. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. För exakt vinstskatt kan du kontakta ditt skattekontor.

 

Lekia förbehåller sig rätten att publicera material som skickas in vid deltagande i tävlingen, detta inkluderar, men är ej begränsat till, publicering av tävlingsdeltagares eventuella texter, namn och bilder på internet och i andra medier. Lekia förbehåller sig också rätten att spara tävlingsdeltagarnas eventuella uppgifter för framtida marknadsföring och för att kunna kontakta användarna med erbjudanden och annan information och marknadsföring. Lekia förbehåller sig dessutom rätten att när som helst avbryta tävlingen och göra om tävlingens regler. Lekia levererar enbart vinster inom Sveriges gränser.

 

Våra tävlingar är inte sponsrade eller gjorda i samarbete med eller administrerade av Facebook. Du ger din information till Lekia endast. Informationen du ger via denna tävling kan komma att användas i framtida marknadsförings- och informationssyfte.