MENY

Linköping City Lekia (Gränden)

Fortsätt handla i din lokala leksaksaffär

Vi vill göra vad vi kan för att erbjuda dig möjligheten att handla hos oss men på olika sätt. Butiken har något kortare öppettid under den närmsta tiden. Se nedan under öppettider vad som gäller just här. Vi har utökat vårt hygienstäd och vi håller avstånd samt använder oss av de redskap och markeringar som gör att vi kan mötas på ett säkert sätt. I entrén visar vi det maxantal kunder som samtidigt får vistas i butiken och vi är tacksamma för ditt tålamod om vi behöver be dig att vänta utanför en stund. Genom att vi håller avstånd till varandra & andra kunder kan din shopping ske på ett säkert sätt. Vill du just nu inte besöka oss kan du istället ringa eller skriva till oss med en beställning av leksaker & babyprodukter. Vi plockar ihop din order, du betalar med Swish innan leverering och kan sedan välja mellan att få leverans hem till din dörr eller att hämta din påse i vår entré utan fysisk kontakt. Kvittot får du med varorna!

Hemleverans kan idag erbjudas inom Linköpings stadsgräns (gäller tyvärr inte barnvagnar)

  • Fraktfri hemleverans över 999 kr
  • Fraktavgift på 99 kr under 999 kr
  • Kostnadsfritt att Hämta i butik

Du når oss på telefonnummer & e-post nedan eller på Messenger genom Facebook.
Vi kommer överens om en dag för upphämtning eller hemleverering.

Live Shopping

Träffa oss digitalt! Vi hjälper dig med leksaksinköpen eller barnvagnsbokningen genom att möta dig i telefonen eller via datorn. Boka en tid med oss så ringer vi upp Dig med FaceTime, Zoom eller liknande tjänst. På så sätt kan du fortfarande få vår personliga hjälp & kunskap när du ska köpa leksaker till barnen eller ni ska bli fler i familjen & det är dags att boka barnvagn även om du inte vill komma till butiken. Varmt välkommen att boka tid på telefonnumret eller e-post nedan!

Vi ser fram emot att höra från dig - Tack för att du stöttar din lokala butik!

Personlig Shopping Barnvagn

Nu kan du som är gravid eller som är i behov av att köpa barnvagn boka ett personligt möte med en erfaren säljare i butiken under dagen. Allt för att du ska få ett enskilt möte där vi har fokus just på dig. Önskar du att vi träffas digitalt så kopplar vi upp oss via Facetime eller Zoom. För att boka ring eller skriv till oss så hittar vi en tid som passar. Vi ser fram emot att möta dig 🤍 I butiken har vi demovagnar från Bugaboo.
För att boka tid tar vi en avgift om 200 kr, vid köp/bokning hos oss under den den bokade tiden får du 200 kr i rabatt så att ditt besök blir kostnadsfritt.

Öppettider

Måndag - Fredag:
10-18
Lördag:
10-16
Söndag:
12-16
Observera:

Avvikande öppettider 2021

T.o.m 15/8 har vi justerade öppettider enligt ovan.

Midsommarafton - stängt
Midsommardagen - stängt

Adress

Adress: 
Galleria Gränden, övre plan
Postadress: 
Nygatan 22 582 19 Linköping
Telefon:
013-31 31 53
E-post:
[email protected]