MENY

Norrköping Ingelsta HANDELSCENTRUM Lekia och BABYA

Äntligen dags att ringa in julen!
Alla barns favorit-tidning är här >> Lekias Julkatalog 2021. Bläddra i den via länken, eller hämta ditt exemplar i butiken om du inte redan fått den i brevlådan. Visst är det en liten lyckokänsla att se barnen sitta med varsin katalog, bläddra och drömma sig bort till Julafton och all den spänning kring vad tomten ska ha med sig i säcken i år. Familjen som samlas, vi spelar spel tillsammans & kanske ser något mysigt & juligt på TV. Man får äta julgodis & leka med sina nya leksaker till sent på kvällen. Jag vill följa med er & guida er genom katalogen som är fylld med så mycket roligt – och du, glöm inte att ha med pennan redo för att ringa in det som ska upp på önskelistan!

Allra först hittar vi gosiga Tiki & Toko, Toffee och Pralin, interaktiva djur som svarar när vi leker, pratar och matar dem. Riktiga favoriter i paketen! Därefter finns en sprillans nyhet för i år: Build-a-Bot. På ett roligt sätt lär sig barnen att bygga och programmera sin alldeles egen robot. Välj mellan Paw Patrol hundar, zebra & enhörning. Sagobjörnen är en annan favorit som berättar sagor för er båda på kvällen.

Oj oj, bläddra nu inte för snabbt förbi nyheter från Paw Patrol Dino – det stora fordonet hittar du bara hos oss på Lekia! Om inte Paw Patrol är era favoriter så kanske de nya ponysarna Princess Petal & Sunny Starscout från My Little Pony ska stå på önskelistan eller de coola dockorna L.O.L Surprise?

Vi bläddrar vidare, så mycket roligt som man vill önska sig. Barbie Colour Reveal eller det stora Malibu Huset. Tänk vilken dröm att få det stora paketet under granen! Dockor finns det många att välja mellan och en personlig favorit är tjejerna & killarna i Our Generation med alla detaljrika tillbehör. Vad önskar du dig, rullstolen, badkaret eller kanske en helt egen Food Truck

När vi kommer till sidan 32 och framåt hittar vi superhjältar & robotar i många olika kostymer. Här finns något för alla - avancerade för större barn och andra enklare för mindre barn. Vi bläddrar vidare och kommer till många många sidor med roliga bilar, snabba fordon & monstertrucks. Bilar som låter, eller som du styr själv med R/C funktion. Vi hittar bilbanor med Super Mario, Paw Patrol och ClixTracks med nya Dino & loop. Jaa, du läste rätt – med loop!

Psst… Hallå – du hoppar väl inte över sidorna med allt för hemmasnickaren? Hörde jag inte att mamma & pappa behövde hjälp att laga hålet i väggen och skruva åt skruvarna på stolarna. När vi ändå är inne på byggspåret så tycker vi att ni tillsammans ska sätta ihop någon av de häftiga byggseten i Mech-Tech! Perfekt jullovssyssla vill jag lova.

Behöver vi nämna att Pokémon är en av våra absoluta storsäljare i år? Kolla på sidorna 64 & 65 för att hitta en del av det som finns i butikerna.

Sen går vi vidare till experiment och upptäckarlådor. Jag vet inte hur det är med er men hemma hos oss så är nyfikenhet och skaparvilja två stora drivkrafter. Vilken låda går hem hos er: Människokroppen? Detektivlådan? Parfymkitet? Pranks lab?

Efter det kommer vi till ännu mer för de pysslande barnen, älskade Play Doh eller vår helt nya serie Skoodle, ritsaker från LAC & inte minst #Sandisfaction med Kinetic Sand. OBS OBS OBS! Det här får bara barnen leka med, inga vuxna gillar väl magisk sand?

Nu lämnar vi pyssel & kikar in i den förtrollande världen av rollek. Du vet väl om att det är både utvecklande och roligt för barnet att leva sig in i och testa olika roller. Leka affär, mamma-pappa- barn, restaurang eller hemmakock & lärare. Hos oss finns så många olika leksaker för att utveckla detta till en fantastisk lek där hemma. Låt dig helt enkelt bli serverad som förälder! Oj oj, glömde jag att du såklart också kan bli Idol (eller kanske juryn?)…

Missa inte våra många sidor med Lego till stora & små, efter en höst där vi bänkat oss framför Lego Masters Sverige så säger vi kort och gott att "jodå mammor och pappor får också önska sig LEGO!". Lego City, Lego Friends, Marvel Super Heroes, Ninjago, Super Mario & Creator. Jag får inte glömma Lego Technic eller Star Wars och såklart Lego Duplo för de yngre byggarna.

På sidan 106 hittar du grymma erbjudanden för dig som är blir medlem i vår kundklubb. Gå in här på länken så visar vi hur. För det vill du väl?

Äntligen – nu är vi framme vid alla roliga sällskapsspel. Att spela spel är roligt så tar er tid att samla familjen, perfekt när det blir extra julledigt hemma. Våra favoriter i år är: Pick Up Pete, Vildkatten, Ryktet Går, Tjuv & Polis, Ninjajakten, Bamses Honungs-jakt & Ghost Castle. Gamla klassiker & nya favoriter. Vilket blir årets spel hemma hos er?

Vidare till den absolut viktigaste frågan… 
När kommer SNÖN??? Hur som helst, kommer brukar den alltid göra förr eller senare så att önska sig en pulka eller snowracer, det är viktigt! Psst. Våra snöleksaker kommer till butiken först i december.

Sist och minst, nu kommer vi till sidorna med leksaker för våra minstingar. Lite mindre, lite yngre men ännu mer nyfikna på allt runtomkring. Här hittar du roliga & färgglada leksaker med mycket ljud och knappar att trycka på. Helt enkelt så mycket skoj för de yngre barnen.

Tack för du hängde med – hur många ringar/kryss blev det?


Sen en liten hälsning från Tomtens Verkstad, kanske såg du att några leksaker kommer senare till butiken än normalt – det står med en liten markering i katalogen. Desto större anledning att köpa julklapparna vid flera olika tillfällen, då blir det både lättare att bära och att slå in 😊 Kom in till oss så hjälper vi dig få till de bästa julklapparna till alla barn!

Vi som jobbar här är mån om att hjälpa dig hitta det du söker eller med tips på passande presenter & inspiration. Kika gärna in vår Facebook-sida eller Instagram @lekia_lekhuset för tips direkt i telefonen kring erbjudanden och annat roligt som vi vill dela med oss av.

Vi som jobbar här är mån om att hjälpa dig hitta det du söker eller med tips på passande presenter & inspiration. Kika gärna in vår Facebook-sida eller Instagram @lekia_lekhuset för tips direkt i telefonen kring erbjudanden och annat roligt som vi vill dela med oss av.

Babya

För dig med yngre barn eller bebis som till och med fortfarande huserar i magen erbjuder vi ett stort sortiment med barnvagnar av kända tillverkare. Oavsett om du söker vagnen som är liten och smidig för stadsliv eller rejäl och möter all typ av terräng med nöje hittar du det hos oss och vi kan det här med barnvagnar, så vi hjälper Er gärna hitta rätt modell utifrån ert behov. Barnvagnen ska användas varje dag under en lång tid så här vill du att det blir rätt. Vi har förstås allt som behövs runtomkring: bilbarnstol (upp till 4 år), babyskydd, bärsele, bärsjal, säng och barnmatstol, bäddutrustning & allt inom nappar, sköta, amning. Ingen fråga är för liten!

Några av de varumärken vi jobbar med:
Barnvagnar > Bugaboo, Thule, Britax, Emmaljunga, Uppababy & BabyZen
Bilbarnstolar > Maxi Cosi, BeSafe, Britax, Cybex
Tillbehör > Stokke, Babybjörn, ErgoBaby, Najell, Bibs, Rätt Start, Mini Dreams, Owlet, Envie, Zazu Kids, NG Baby mfl.

För att kontakta oss på Babya via e-post. Skriv gärna till [email protected] eller via sociala medier på vår instagram Babya Norrköping

Babya - Säker shopping & Personlig Shopping Barnvagn & bilbarnstol
Nu kan du som är gravid eller som är i behov av att köpa barnvagn eller bilbarnstol boka ett personligt möte med en erfaren säljare i butiken på morgonen eller under dagen. Önskar du att vi träffas digitalt så kopplar vi upp oss via Facetime eller Zoom. För att boka ring eller skriv till oss så hittar vi en tid som passar. Du får dessutom ta del av vårt helt kundunika erbjudande – som bara gäller vid Personlig Shopping! Vi ser fram emot att möta dig 🤍 I butiken har vi demovagnar från Bugaboo, Uppababy, Thule, Britax & Emmaljunga. Ett stort sortiment med många olika modeller där någon passar just Er.
För att boka tid tar vi en avgift om 200 kr, vid köp/bokning hos oss under den den bokade tiden får du 200 kr i rabatt så att ditt besök blir kostnadsfritt.

Öppettider

Måndag - Fredag:
10-20
Lördag:
10-17
Söndag:
11-17
Observera:

Avvikande öppettider 2021
Extra öppet jul:

Lördag 11/12: 10-18
Söndag 12/12: 10-18
Lördag 18/12: 10-18
Söndag 19/12: 10-18

Julafton: Stängt
Juldagen: Stängt
Annandag Jul: 11-17
Nyårsafton: 10-15
Nyårsdagen: Stängt

Adress

Adress: 
Kromgatan 2
Postadress: 
602 23 Norrköping
Telefon:
011-28 70 70
E-post:
[email protected] [email protected]