MENY

Norrköping Ingelsta HANDELSCENTRUM Lekia och BABYA

Med hösten på intåg

Löven får nya härliga höstfärger & vi tar tillvara på allt roligt som hösten kommer med. Med Lego Masters på TV inspireras både stora och små byggare till nya, fantasifulla skapelser. Vad bygger ni? Missa inte vår tävling i samarbete med Lego där du kan vinna Lego för 2000 kr varje vecka & alla som deltar får en rabattcheck på Lego att använda i våra butiker. Ny tävling varje vecka!

Hösten bjuder också in till nyfikenhet, kreativitet och lek kring vad som sker. Måla teckningar i höstlövens alla färger, köp en pysselbok och ha roligt med allt det där nya ni lär er i skolan. Kolla in höstens coola nyheter med Oosh Potions egna slime, samla på fräcka Majorette Tune Up's eller ta med din Our Generation docka med på cykelturen. Än finns det tid för aktiva lekar utomhus med kickbikes, balanscykel & bollar. Eller köra med en egen radiostyrd bil från Fusion - kolla in våra modeller i butiken.

Vi som jobbar här är mån om att hjälpa dig hitta det du söker eller med tips på passande presenter & inspiration. Kika gärna in vår Facebook-sida eller Instagram @lekia_lekhuset för tips direkt i telefonen kring erbjudanden och annat roligt som vi vill dela med oss av.

Babya

För dig med yngre barn eller bebis som till och med fortfarande huserar i magen erbjuder vi ett stort sortiment med barnvagnar av kända tillverkare. Oavsett om du söker vagnen som är liten och smidig för stadsliv eller rejäl och möter all typ av terräng med nöje hittar du det hos oss och vi kan det här med barnvagnar, så vi hjälper Er gärna hitta rätt modell utifrån ert behov. Barnvagnen ska användas varje dag under en lång tid så här vill du att det blir rätt. Vi har förstås allt som behövs runtomkring: bilbarnstol (upp till 4 år), babyskydd, bärsele, bärsjal, säng och barnmatstol, bäddutrustning & allt inom nappar, sköta, amning. Ingen fråga är för liten!

Några av de varumärken vi jobbar med:
Barnvagnar > Bugaboo, Thule, Britax, Emmaljunga, Uppababy & BabyZen
Bilbarnstolar > Maxi Cosi, BeSafe, Britax, Cybex
Tillbehör > Stokke, Babybjörn, ErgoBaby, Najell, Bibs, Rätt Start, Mini Dreams, Owlet, Envie, Zazu Kids, NG Baby mfl.

För att kontakta oss på Babya via e-post. Skriv gärna till [email protected]

Fortsätt handla i din lokala leksaksaffär
Vi vill göra vad vi kan för att erbjuda dig möjligheten att handla hos oss men på olika sätt. Vi har utökat vårt hygienstäd och vi håller avstånd samt använder oss av de redskap och markeringar som gör att vi kan mötas på ett säkert sätt. Genom att vi håller avstånd till varandra & andra kunder kan din shopping ske på ett säkert sätt. Vill du just nu inte besöka oss kan du i stället ringa oss med en beställning av leksaker & babyprodukter. Vi plockar ihop din order, du betalar med Swish innan leverering och kan sedan välja mellan att få leverans hem till din dörr eller att hämta din påse i vår entré utan fysisk kontakt. Kvittot får du med varorna!

Hemleverans kan idag erbjudas inom Norrköpings stadsgräns (gäller inte barnvagnar).

  • Fraktfri hemleverans över 999 kr
  • Fraktavgift på 99 kr under 999 kr
  • Kostnadsfritt att Hämta i butik

Du når oss på telefonnummer & e-post nedan eller på Messenger genom Facebook.
Vi kommer överens om en dag för upphämtning eller hemleverering.

Babya - Säker shopping & Personlig Shopping Barnvagn & bilbarnstol
Nu kan du som är gravid eller som är i behov av att köpa barnvagn eller bilbarnstol boka ett personligt möte med en erfaren säljare i butiken på morgonen eller under dagen. Önskar du att vi träffas digitalt så kopplar vi upp oss via Facetime eller Zoom. För att boka ring eller skriv till oss så hittar vi en tid som passar. Du får dessutom ta del av vårt helt kundunika erbjudande – som bara gäller vid Personlig Shopping! Vi ser fram emot att möta dig 🤍 I butiken har vi demovagnar från Bugaboo, Uppababy, Thule, Britax & Emmaljunga. Ett stort sortiment med många olika modeller där någon passar just Er.
För att boka tid tar vi en avgift om 200 kr, vid köp/bokning hos oss under den den bokade tiden får du 200 kr i rabatt så att ditt besök blir kostnadsfritt.

Live Shopping
Träffa oss digitalt! Vi hjälper dig med leksaksinköpen till barnen genom att möta dig i telefonen eller via datorn. Boka en tid med oss så ringer vi upp Dig med FaceTime, Zoom eller liknande tjänst. På så sätt kan du fortfarande få vår personliga hjälp & kunskap när du ska köpa presenter och leksaker till barnen även om du inte vill komma till butiken. Varmt välkommen att boka tid på telefonnumret eller e-post nedan!

Vi ser fram emot att höra från dig - Tack för att du stöttar din lokala butik!

Öppettider

Måndag - Fredag:
10-19
Lördag:
10-17
Söndag:
11-17
Observera:

Avvikande öppettider 2021

Adress

Adress: 
Kromgatan 2
Postadress: 
602 23 Norrköping
Telefon:
011-28 70 70
E-post:
[email protected] [email protected]