MENY

Norrköping Ingelsta HANDELSCENTRUM Lekia och BABYA

Just nu i butiken!

Lekia
Pop It, Squeeze, Squishys & Fidget leksaker. Våra absoluta storsäljare just nu & årets största trend! Vi får in nyheter varje vecka! Följ oss gärna på instagram @lekia_lekhuset så hittar du våra senaste nyheter där. 

Lekia Ingelsta - Fortsätt handla i din lokala leksaksaffär

Vi vill göra vad vi kan för att erbjuda dig möjligheten att handla hos oss men på olika sätt. Butiken har något kortare öppettid under den närmsta tiden. Se nedan under öppettider vad som gäller just här. Vi har utökat vårt hygienstäd och vi håller avstånd samt använder oss av de redskap och markeringar som gör att vi kan mötas på ett säkert sätt. I entrén visar vi det maxantal kunder som samtidigt får vistas i butiken och vi är tacksamma för ditt tålamod om vi behöver be dig att vänta utanför en stund. Genom att vi håller avstånd till varandra & andra kunder kan din shopping ske på ett säkert sätt. Vill du just nu inte besöka oss kan du istället ringa eller skriva till oss med en beställning av leksaker & babyprodukter. Vi plockar ihop din order, du betalar med Swish innan leverering och kan sedan välja mellan att få leverans hem till din dörr eller att hämta din påse i vår entré utan fysisk kontakt. Kvittot får du med varorna!

Hemleverans kan idag erbjudas inom Norrköpings stadsgräns (gäller tyvärr inte barnvagnar).

  • Fraktfri hemleverans över 999 kr
  • Fraktavgift på 99 kr under 999 kr
  • Kostnadsfritt att Hämta i butik

Du når oss på telefonnummer & e-post nedan eller på Messenger genom Facebook.
Vi kommer överens om en dag för upphämtning eller hemleverering.

Personlig Shopping Leksaker

Boka en tid med oss för att handla i butiken innan vi öppnar för andra kunder. Perfekt för dig som i lugn och ro, med personlig hjälp från oss vill göra dina leksaksinköp utan andra kunder. Vi öppnar butiken för dig & en person i sällskap med dig.
Pris: Personlig Shopping kostar 200 kr, du swishar betalningen innan besöket. Vid köp för minst 700 kr får du bokningsavgiften i rabatt och ditt besök kostar 0 kr. Vi kommer sedan ge dig ett unikt erbjudande att ta del av under den bokade tiden.
Vi erbjuder tidsbokning måndag-lördag kl 9-10

Babya - Säker shopping & Personlig Shopping Barnvagn & bilbarnstol

Nu kan du som är gravid eller som är i behov av att köpa barnvagn eller bilbarnstol boka ett personligt möte med en erfaren säljare i butiken på morgonen eller under dagen. Önskar du att vi träffas digitalt så kopplar vi upp oss via Facetime eller Zoom. För att boka ring eller skriv till oss så hittar vi en tid som passar. Du får dessutom ta del av vårt helt kundunika erbjudande – som bara gäller vid Personlig Shopping! Vi ser fram emot att möta dig 🤍 I butiken har vi demovagnar från Bugaboo, Uppababy, Thule, Britax & Emmaljunga. Ett stort sortiment med många olika modeller där någon passar just Er.
För att boka tid tar vi en avgift om 200 kr, vid köp/bokning hos oss under den den bokade tiden får du 200 kr i rabatt så att ditt besök blir kostnadsfritt.

Live Shopping

Träffa oss digitalt! Vi hjälper dig med leksaksinköpen till barnen genom att möta dig i telefonen eller via datorn. Boka en tid med oss så ringer vi upp Dig med FaceTime, Zoom eller liknande tjänst. På så sätt kan du fortfarande få vår personliga hjälp & kunskap när du ska köpa presenter och leksaker till barnen även om du inte vill komma till butiken. Varmt välkommen att boka tid på telefonnumret eller e-post nedan!

Vi ser fram emot att höra från dig - Tack för att du stöttar din lokala butik!

Öppettider

Måndag - Fredag:
10-19
Lördag:
10-17
Söndag:
11-17
Observera:

Avvikande öppettider 2021

Midsommarafton - stängt
Midsommardagen - stängt

Adress

Adress: 
Kromgatan 2
Postadress: 
602 23 Norrköping
Telefon:
011-28 70 70
E-post:
[email protected]