MENY

Nyköping Lekia och Babya

Covid-19 info: Vi vidtagit alla nödvändiga åtgärder för att du ska kunna handla säkert.  Vi behöver också er hjälp för att det ska bli så säkert som möjligt.  Handla inte om du har symptom. Försök begränsa antalet i sällskapet som handlar. Om möjligt undvik att ta med barnvagn in i butiken. Håll avstånd och vänta om det är någon före vid en viss hylla. Endast en i kön till kassan, övriga kan vänta utanför. Det är som minst kunder i butiken direkt vid öppning och sista timmen innan stängning. 

Om ni känner obehag att besöka butiken kan vi plocka ihop era varor och lämna dem till er utanför eller att ni hämtar dem direkt i kassan. Mejla oss vad ni önskar med artikelnummer, det hittar ni på Lekia.se, även ett mobilnummer vi kan nå er på. Vi återkommer när det är klart och bestämmer tid. Betalning måste ske med Swish om hämtning utanför butiken. Ni når oss på nykoping@lekia.se

Välkommen till Lekia och Babya i Nyköping. Du hittar oss på Pål Jungs Hage. Vi är Sörmlands största Leksaksaffär med 1000 kvm fyllda med allt man kan önska sig. Förutom leksaker har vi en fullsorterad baby-avdelning med allt en lite baby kan behöva. Barnvagnar från bl.a. Emmaljunga och Britax. Bilstolar från Maxi Cosi, Britax och BeSafe. Sängar, matstolar, skötbord, mattillbehör, skötartiklar och mycket mera. Hos oss kan ni köpa fyllda heliumballonger i alla möjliga modeller. Vi har en stor Panduro Hobby-avdelning i butiken. Är det något du saknar så tar vi beställningar på hela Panduro Hobbys sortiment med leverans varje vecka.

Vi önskar alla varmt välkomna!

[StoreDescription]

Öppettider

Måndag - Fredag:
10.00 - 19.00
Lördag:
10.00 - 17.00
Söndag:
11.00 - 17.00

Adress

Adress: 
Pål Jungs Hage
Postadress: 
611 67 Nyköping
Telefon:
0155-203 070
E-post:
[email protected]