MENY

Örebro City Lekia (Krämaren)

Fortsätt handla i din lokala leksaksaffär

Vi vill göra vad vi kan för att erbjuda dig möjligheten att handla hos oss men på olika sätt. Butiken har något kortare öppettid under den närmsta tiden. Se nedan under öppettider vad som gäller just här. Vi har utökat vårt hygienstäd och vi håller avstånd samt använder oss av de redskap och markeringar som gör att vi kan mötas på ett säkert sätt. I entrén visar vi det maxantal kunder som samtidigt får vistas i butiken och vi är tacksamma för ditt tålamod om vi behöver be dig att vänta utanför en stund. Genom att vi håller avstånd till varandra & andra kunder kan din shopping ske på ett säkert sätt. Vill du just nu inte besöka oss kan du istället ringa eller skriva till oss med en beställning av leksaker.. Vi plockar ihop din order, du betalar med Swish innan leverering och kan sedan hämta din påse i vår entré utan fysisk kontakt. Kvittot får du med varorna!

Du når oss på telefonnummer & e-post nedan eller på Messenger genom Facebook.
Vi kommer överens om en tid för upphämtning om du vill att det ska ske utomhus.

Personlig Shopping Leksaker

Boka en tid med oss för att handla i butiken innan vi öppnar för andra kunder. Perfekt för dig som i lugn och ro, med personlig hjälp från oss vill göra dina leksaksinköp utan andra kunder. Vi öppnar butiken för dig & en person i sällskap med dig.
Personlig Shopping kostar 200 kr, du swishar betalningen innan besöket. Vid köp för minst 700 kr får du bokningsavgiften i rabatt och ditt besök kostar 0 kr. Vi kommer sedan ge dig ett unikt erbjudande att ta del av under den bokade tiden.
Vi erbjuder tidsbokning måndag-lördag kl 9-10

Live Shopping

Träffa oss digitalt! Vi hjälper dig med leksaksinköpen till barnen genom att möta dig i telefonen eller via datorn. Boka en tid med oss så ringer vi upp Dig med FaceTime, Zoom eller liknande tjänst. På så sätt kan du fortfarande få vår personliga hjälp & kunskap när du ska köpa presenter och leksaker till barnen även om du inte vill komma till butiken. Varmt välkommen att boka tid på telefonnumret eller e-post nedan!

Vi ser fram emot att höra från dig - Tack för att du stöttar din lokala butik!

Öppettider

Måndag - Fredag:
10-19
Lördag:
10-17
Söndag:
12-16
Observera:

Avvikande öppettider 2021 

Midsommarafton & Midsommardagen har vi stängt

Adress

Adress: 
Krämaren Gallerian, Drottninggatan 29
Postadress: 
702 11 Örebro
Telefon:
019-611 49 83
E-post:
[email protected]