MENY

Örebro City Lekia (Krämaren)

Fortsätt handla i din lokala leksaksaffär!

Vi vill göra vad vi kan för att erbjuda dig möjligheten att handla hos oss även i tider som dessa. Butiken har öppet som vanligt, vi har utökat vårt hygienstäd och vi håller avstånd samt använder oss av de redskap och markeringar som gör att vi kan mötas på ett säkert sätt. Den första & sista timmen har vi som minst antal besökare, vi öppnar kl 9.00 varje torsdag fram till jul för att göra det enklare för dig att handla dina julklappar tryggt hos oss utan trängsel. Vill du just nu inte besöka oss kan du istället ringa eller skriva till oss med en beställning av leksaker. Vi plockar ihop din order, du betalar med Swish innan leverering och kan sedan hämta din påse i vår entré utan fysisk kontakt eller med leverans utomhus. Kvittot får du med varorna!

Du når oss på telefonnummer & e-post nedan eller direkt på Messenger genom Facebook. Du kan även fylla i eller skriva ut vår egen Julklappslista och skicka den till oss i ett mail. Vi kommer överens om en dag för upphämtning. Om du har en dator så hittar du listan här

Live Shopping

Träffa oss digitalt! Vi hjälper dig med årets julklappsköp till barnen genom att möta dig i telefonen eller via datorn. Boka en tid med oss så ringer vi upp Dig med FaceTime, Zoom eller liknande tjänst. På så sätt kan du fortfarande få vår hjälp i när du ska köpa julklappar till barnen även om du inte vill komma till butiken. Varmt välkommen att boka tid på telefonnumret eller e-post nedan!

Vi ser fram emot att höra från dig - Tack för att du stöttar din lokala butik!

Öppettider

Måndag - Fredag:
10-19
Lördag:
10-17
Söndag:
11-17
Observera:

Avvikande öppettider:

Nu utökar vi möjligheten till att handla tryggt och lokalt.

Vi öppnar varje torsdag klockan 09:00 ända fram till jul.

Gäller följande datum:

19/11, 26/11, 3/12, 10/12 & 17/12

Adress

Adress: 
Krämaren Gallerian, Drottninggatan 29
Postadress: 
702 11 Örebro
Telefon:
019-611 49 83
E-post:
[email protected]