MENY
Ålder
Pris
Produkttyp
 • bondgårdar (3)
 • djur (47)
 • figurer (73)
 • figurset (3)
 • fordon (3)
 • gosedjur (9)
 • gungdjur (7)
 • husdjur (1)
 • hästar (14)
 • interaktiva djur (36)
 • käpphästar (3)
 • lekset (10)

Djur

Vilka barn älskar inte djur? Djur kan vara roliga, gosiga, mysiga och de allra bästa lekkamraterna! Låt ditt barn få ta hand om en liten glad hundvalp eller en kramgo katt och ditt barn har en bästa kompis som kan hänga med i alla lekar.

Trasto, en väldigt busig valp. När han har sitt koppel är han lydig, men när man tar av det blir han busig! Ta på kopplet och träna Trasto, upprepa kommandot flera gånger för att han ska lära sig, precis som en riktig hund! Öva kommandona med Trasto kontinuerligt så han blir en lydig och gosig hund. Trasto kan känna igen över 60 olika röstkommandon på svenska och norska. Gå, sitt, ligg, dansa, tass och mycket mer. Trasto kommer att älska att leka med dig! Trasto kräver 4 st AA-batterier, ingår. Från 3 år.
599 kr 499 kr
Kampanj -13% Ponnyn Toffee med aktiviteter 799 kr 699 kr Köp
Kampanj -14% Schleich, Horse Club - Stort hus & stall 1.399 kr 1.199 kr Köp
Endast hos -14% Pandan Yoyo 699 kr 599 kr Köp
Kampanj -14% Schleich - Horse Club - Rider café 699 kr 599 kr Köp
Papegojan Coco 349 kr 349 kr Köp
Nyhet Dansande Pingvin 199 kr 199 kr Köp
Kampanj -15% Schleich Mobile Vet at the riding school 1.299 kr 1.099 kr Köp
Endast hos Lucy Sing & Dance Sv 599 kr 599 kr Köp
Kampanj -14% Interaktiv Hund hos veterinär - vit 349 kr 299 kr Köp
Nyhet Min lilla hund med transportbur 79,50 kr 79,50 kr Köp
Just nu visas 29 av 209 produkter Ladda fler produkter

Oavsett om ditt barn föredrar att fantisera om att ha en egen häst att rida på eller en liten hund att sköta och ta hand om, finns roliga, mysiga, knasiga och söta djur för alla smaker hos Lekia. En käpphäst blir en ståtlig häst som kan galoppera över ängarna och som vill stå i sin spilta och smaska hö efter en lång ridtur. För de minsta barnen finns fina och lekvänliga gunghästar i olika utföranden. Gillar ditt barn att leka med Playmobil, finns en hel rad tillbehör med djuranknytning för att kunna leka stall, ridskola, bondgård eller veterinär. Här finns också ett flertal interaktiva djur, som låter, svara på kommandon och som är perfekta när barnets högsta önskan är en liten hundvalp, men du helst vill slippa ändlösa promenader och skötsel av en levande hund. Om det är ett mer exotiskt djur som lockar finns också gulliga babypandor att mata och ta hand om, eller varför inte naturtrogna djur från Schleich. Sätt samman din alldeles egna djurpark, safaripark, djungel, bondgård eller en blandning av allihop. Bara fantasin sätter gränserna när ditt barn leker med något av alla spännande djur du hittar hos oss på Lekia. En skojig robothund är också en uppskattad present till den teknikälskande djurvännen. Vill du följa ett djur från ägg till färdigt djur så finns spännande Incubabies, där du får vänta lite på kläckningen av din nya kompis. Här hittar du stora, mjuka djur och mindre djur med egna stall och ladugårdar. Allt för att den lilla djurvännen ska kunna hitta djuret som passar.