MENY

Norrköping Mirum Galleria Lekia

Med hösten på intåg

Löven får nya härliga höstfärger & vi tar tillvara på allt roligt som hösten kommer med. Med Lego Masters på TV inspireras både stora och små byggare till nya, fantasifulla skapelser. Vad bygger ni? Missa inte vår tävling i samarbete med Lego där du kan vinna Lego för 2000 kr varje vecka & alla som deltar får en rabattcheck på Lego att använda i våra butiker. Ny tävling varje vecka!

Hösten bjuder också in till nyfikenhet, kreativitet och lek kring vad som sker. Måla teckningar i höstlövens alla färger, köp en pysselbok och ha roligt med allt det där nya ni lär er i skolan. Kolla in höstens coola nyheter med Oosh Potions egna slime, samla på fräcka Majorette Tune Up's eller ta med din Our Generation docka med på cykelturen. Än finns det tid för aktiva lekar utomhus med kickbikes, balanscykel & bollar. Eller köra med en egen radiostyrd bil från Fusion - kolla in våra modeller i butiken.

Vi som jobbar här är mån om att hjälpa dig hitta det du söker eller med tips på passande presenter & inspiration. Kika gärna in vår Facebook-sida eller Instagram @lekia_lekhuset för tips direkt i telefonen kring erbjudanden och annat roligt som vi vill dela med oss av.

Fortsätt handla i din lokala leksaksaffär
Vi vill göra vad vi kan för att erbjuda dig möjligheten att handla hos oss men på olika sätt. Vi har utökat vårt hygienstäd och vi håller avstånd samt använder oss av de redskap och markeringar som gör att vi kan mötas på ett säkert sätt. Genom att vi håller avstånd till varandra & andra kunder kan din shopping ske på ett säkert sätt. Vill du just nu inte besöka oss kan du i stället ringa oss med en beställning av leksaker & babyprodukter. Vi plockar ihop din order, du betalar med Swish innan leverering och kan sedan välja mellan att få leverans hem till din dörr eller att hämta din påse i vår entré utan fysisk kontakt. Kvittot får du med varorna!

Hemleverans kan idag erbjudas inom Norrköpings stadsgräns

  • Fraktfri hemleverans över 999 kr
  • Fraktavgift på 99 kr under 999 kr
  • Kostnadsfritt att Hämta i butik

Du når oss på telefonnummer & e-post nedan eller på Messenger genom Facebook.
Vi kommer överens om en dag för upphämtning eller hemleverering.

Personlig Shopping Leksaker
Boka en tid med oss för att handla i butiken innan vi öppnar för andra kunder. Perfekt för dig som i lugn och ro, med personlig hjälp från oss vill göra dina leksaksinköp utan andra kunder. Vi öppnar butiken för dig & en person i sällskap med dig.
Pris: Personlig Shopping kostar 200 kr, du swishar betalningen innan besöket. Vid köp för minst 700 kr får du bokningsavgiften i rabatt och ditt besök kostar 0 kr. Vi kommer sedan ge dig ett unikt erbjudande att ta del av under den bokade tiden.
Vi erbjuder tidsbokning måndag-lördag kl 9-10

Live Shopping
Träffa oss digitalt! Vi hjälper dig med leksaksinköpen till barnen genom att möta dig i telefonen eller via datorn. Boka en tid med oss så ringer vi upp Dig med FaceTime, Zoom eller liknande tjänst. På så sätt kan du fortfarande få vår personliga hjälp & kunskap när du ska köpa presenter och leksaker till barnen även om du inte vill komma till butiken. Varmt välkommen att boka tid på telefonnumret eller e-post nedan!

Vi ser fram emot att höra från dig - Tack för att du stöttar din lokala butik! 

Öppettider

Måndag - Fredag:
10-20
Lördag:
10-18
Söndag:
10-18
Observera:

Avvikande öppettider 2021 

Adress

Adress: 
Mirum Galleria
Postadress: 
603 59 Norrköping
Telefon:
011-148010
E-post:
[email protected]
Butik 106_1
Butik 106_2
Butik 106_3
Butik 106_4