MENY
Ålder
Pris
Produkttyp
  • byggsatser (1)
  • experiment (5)
  • pyssel (3)
  • spionset (3)

Pedagogisk lek

All lek är pedagogisk och det finns massor ditt barn kan lära sig genom att leka! Leken är ett sätt att lära sig om världen och förbereda sig för livet. Lekia har också en mängd leksaker med lite extra pedagogiskt syfte som väcker barnets lust att lära och fundera, samtidigt som barnet övas i problemlösning, motorik eller lär sig siffror, alfabetet eller klockan.

Kemilåda med olika roliga experiment. Skapa slemmiga kreationer och roliga studsbollar samtidigt som du lär dig förstå de olika kemiska reaktionerna. Alga Instruktioner medföljer. Från 8 år
399 kr

De små barnen har mycket glädje av olika typer av konstruktionsleksaker som exempelvis att bygga samman kugghjul för att få en fungerande mekanism eller att bygga sin egen kulbana. På ett roligt och grundläggande sätt lär de sig saker om fysik och mekanik som är viktiga kunskaper som ligger till grund för ett livslångt lärande och för inhämtande av framtida kunskap. Här hittar du också leksaker som är specifikt framtagna för att stimulera läs- och skrivutveckling genom att lära sig bokstäver och hur de sätts samman. Färgglada klockor i trä ger barnen en förståelse för tid och hur mycket klockan är. Allt på ett lustfyllt sätt, för att det ska vara roligt att lära. Många lite äldre barn fascineras av vetenskap och experiment, och det är självklart något vi vill ta till vara på och uppmuntra. Här finns experimentlådor för olika åldrar och i olika svårighetsgrader. Ett roligt kit med vulkanexperiment lär inte bara ditt barn om geologi och kemi utan är också en rolig aktivitet som ni med fördel kan utöva tillsammans hela familjen. Perfekt för lediga dagar på lovet! Ett spännande spionkit stimulerar både fantasin och upptäckarglädjen i ditt barn, och är en perfekt julklapp eller present till det nyfikna barnet. Låt barnens nyfikenhet och kunskapstörst frodas med hjälp av pedagogiska leksaker från Lekia! De är precis lika spännande för hela familjen och du kommer att bli häpen över hur mycket ditt barn kan och vill lära sig.