MENY
Ålder
Pris
Produkttyp
  • lego-set (31)

LEGO DOTs

Uppmuntra ditt barns kärlek till kreativa gör-det-själv-leksaker med de bedårande LEGO DOTS
Pyssellekarna börjar så fort påsen har öppnats! Kreativa smycken att visa upp! Barn kan låta fantasin flöda och visa upp sina mönster och färdigheter när de dekorerar det roliga armbandet, följer de föreslagna mönstren på förpackningen eller hittar på en egen look. 

Musikälskande barn kommer att älska att skapa och använda detta LEGO® DOTS Musikarmband (41933)! Detta kreativa lekset innehåller ett justerbart, flexibelt, högkvalitativt svart armband som passar runt större eller mindre handleder och kan dekoreras och bäras i all oändlighet. Setet innehåller också 32 färgglada plattor, inklusive plattor dekorerade med noter med metallisk effekt, genomskinliga plattor och glitterplattor. Det är tänkt att vara en enkel, intuitiv byggprocess så att barn kan designa sitt eget armband och göra det unikt personligt för att matcha outfit eller humör.Inget fel sätt att lekaDet roliga med detta smyckesset är att barn får chansen att utforska sätt att uttrycka sig och dekorera armbandet hur de vill. Allt är möjligt med detta roliga armband, precis som med alla andra LEGO DOTS lekset – magin finns i barnens fantasi. De olika armbanden i detta sortiment är perfekta som oväntade belöningar för alla tillfällen, eller som en extragåva ”bara för att”.
89 kr
Letar du efter en pysslig födelsedagspresent? Setet LEGO® DOTS Sommarvibbar – Multipack (41937) är det perfekta valet. Detta set är en kreativ introduktion till DOTS världen som ger barn chansen att utveckla sina designfärdigheter och sitt självförtroende med massor av olika delar, från enkla till mer detaljerade.Massor av gör-det-själv-lekDetta pysselset innehåller olika anpassningsbara DOTS accessoarer och inredningsprylar, som ett armband, en bagagetagg med lejon, en fotoram med upphängning och ett kaktusformat pennställ. Barn kan använda de medföljande plattorna för att skapa oändliga mönster på alla delar, eller utöka sin kreativitet med påsen Extra DOTS – serie 5 (41932) (säljs separat).Somriga pysselvibbarDet extra roliga med detta multipack är att barn får chansen att mixa och matcha mönster på de olika delarna och sedan visa upp sina kreativa skapelser eller dela dem med vänner. Setet är en fantastisk introduktion till gör-det-själv-kreativitet eller pyssel i grupp, med något för alla att göra och skapa.
399 kr
Just nu visas 30 av 31 produkter Ladda fler produkter