MENY
Ålder
Pris
Produkttyp
  • lego-set (30)

LEGO DOTs

Uppmuntra ditt barns kärlek till kreativa gör-det-själv-leksaker med de bedårande LEGO DOTS
Pyssellekarna börjar så fort påsen har öppnats! Kreativa smycken att visa upp! Barn kan låta fantasin flöda och visa upp sina mönster och färdigheter när de dekorerar det roliga armbandet, följer de föreslagna mönstren på förpackningen eller hittar på en egen look. 

Uppmuntra ett barns passion för pyssel och skapande med setet LEGO® DOTS Massor av DOTS (41935) med över 1 000 delar. Det är fullt av färger och former, inklusive ¼, ½ och hela cirklar, plus regnbågsfärgade fyrkantiga plattor som sätter igång kreativiteten. Med ett brett urval av DOTS får barn oändliga möjligheter att skapa!Oändliga självuttryck i en lådaDetta enorma set ger barn möjlighet att skapa vilka mönster de vill, med massor av plattor och förslag på hur de kan specialdesigna sina LEGO DOTS accessoarer och inredningsprylar, eller andra LEGO set (säljs separat). I lådan kommer barn att hitta massor av kreativa mönsterförslag, samtidigt som de utvecklar sitt självförtroende och sin fantasi.Coola pysselvibbarDet extra roliga med detta set är att barn får chansen att mixa och matcha färgglada plattmönster med sina vänner och visa upp sina unika mönster. Lådan är ett roligt tillägg vid pyssel i grupp eller en cool pysselpresent till ett barn som vill specialdesigna andra LEGO set de redan har.
259 kr
LEGO DOTs 41911, Sportigt armband
79 kr 79 kr Köp Boka & Hämta
LEGO DOTS 41936, Pennställ
259 kr 259 kr Köp Boka & Hämta
LEGO DOTS 41918, Äventyrsarmband
89 kr 89 kr Köp Boka & Hämta
LEGO DOTS 41923, Monsterarmband
89 kr 89 kr Köp Boka & Hämta
LEGO DOTS 41933, Musikarmband
89 kr 89 kr Köp Boka & Hämta
Barn som gillar att dela kreativa pysselprojekt med sina vänner kommer att älska detta LEGO® DOTS (41913) Armband – storpack med vänskapsarmband! Detta gör-det-själv-armbandsset är utformat för att vara ett enkelt, intuitivt pysselprojekt som låter barn designa sina egna smycken med sina vänner och sedan designa om dem hur de vill.
319 kr
LEGO DOTs 41915, Smyckeskrin
259 kr 259 kr Kontakta butik Boka & Hämta