MENY
Ålder
Pris
Produkttyp
  • lego (6)
  • lego-set (29)

LEGO DOTs

Uppmuntra ditt barns kärlek till kreativa gör-det-själv-leksaker med de bedårande LEGO DOTS
Pyssellekarna börjar så fort påsen har öppnats! Kreativa smycken att visa upp! Barn kan låta fantasin flöda och visa upp sina mönster och färdigheter när de dekorerar det roliga armbandet, följer de föreslagna mönstren på förpackningen eller hittar på en egen look. 

Pysselfantaster och andra kreativa barn kommer att älska påsen Extra DOTS – serie 5 (41932) med tropiskt tema! Dessa extra plattor är gjorda för att fungera med alla andra LEGO® DOTS set och ger barn möjligheten att utöka sina mönster på nya sätt och ändra dem för att passa stil, humör eller rumsinredning. Fri kreativitet och självuttryck Denna påse innehåller 120 färgglada plattor, inklusive 15 plattor som lyser i mörkret och 10 unikt dekorerade överraskningsplattor med något av 16 möjliga mönster. Barn kan dekorera sina inredningsprylar eller armband hur de vill, vilket uppmuntrar dem att utveckla sin kreativitet. Coola pysselvibbar Det roliga med denna lilla leksakspåse är att den ger barn möjlighet att vara ännu mer fantasifulla när de dekorerar sina LEGO DOTS set, och att uppleva spänningen i att mixa och matcha med sina vänner och visa upp sina egna mönster. Påsarna blir en rolig belöning eller vardagsgåva till kreativa barn, eller en extra överraskningspresent för att specialdesigna andra DOTS eller LEGO set.
49 kr
Det ultimata setet LEGO® DOTS Kreativ designerlåda (41938) är perfekt för pysselfantaster och kreativa barn och hjälper dem att utveckla pyssel- och designfärdigheter och självförtroende med olika delar.Fria gör-det-själv-lekarDetta set innehåller en tidning full av kreativ inspiration, och det finns massor av instruktioner online på LEGO.com/buildinginstructions för att skapa olika inredningsprylar, plus bygginstruktioner för 5 anpassningsbara DOTS föremål i tidningen – ett skrivbordsställ, en stående byrå med 2 lådor, en hängande anslagstavla, en fotoram och en liten bricka. Barn kan använda de färgade plattorna och bokstavsplattorna för att skapa mönster och meddelanden på delarna eller tänja sin kreativitet med en påse Extra DOTS – serie 5 (41932) eller lådan med Massor av DOTS (41935) (säljs separat).Det perfekta pysselsetetDet roliga med denna designerlåda är att barn får chansen att skapa sina egna inredningsprylar med medföljande inspiration, tips och trick så att de kan visa upp sina unika skapelser eller dela dem med vänner.
499 kr
Just nu visas 30 av 35 produkter Ladda fler produkter