MENY
Ålder
Pris
Produkttyp
  • lego-set (39)

LEGO DOTs

Uppmuntra ditt barns kärlek till kreativa gör-det-själv-leksaker med de bedårande LEGO DOTS
Pyssellekarna börjar så fort påsen har öppnats! Kreativa smycken att visa upp! Barn kan låta fantasin flöda och visa upp sina mönster och färdigheter när de dekorerar det roliga armbandet, följer de föreslagna mönstren på förpackningen eller hittar på en egen look. 

• Främja ett barns intresse med denna påse, som är full av plattor och kreativa möjligheter • Barn kan testa sin design på DOTS set eller andra LEGO® set (säljs separat) • Gör-det-själv-fans kan skapa fler mönster med alla färgglada plattor och coola berlocker • Överraska pysselfantaster från 6 år m
49 kr
Överraska någon som gillar havsdjur med det supersöta setet LEGO® DOTS Bagagetagg – Narval (41928)! Gjord för att snabbt byggas ihop så att pojkar och flickor får chansen att skapa och dekorera sin egen magiska bagagetagg med en narval att fästa på väskan eller ryggsäcken.En perfekt accessoar för att uttrycka sin personlighet!Bagagetaggen har en liten kub med plats för roliga mönster, en silikonring att fästa med och en liten nyckelformad plattdelare. Barn kan använda de blå, blågröna och turkosa plattorna för att skapa en realistisk narval. Om de vill vara ännu mer kreativa kan de använda plattorna från Extra DOTS – Serie 4 och dyka ner i en ocean av kreativitet med ännu fler roliga ansikten och mönster.Kul för pysselfantasterBarn kan anpassa bagagetaggen, ändra narvalens uttryck och dela sina mönster med vänner. Den roliga bagagetaggen är en perfekt present som inspirerar till kreativ lek och kombinerar ett barns passion för pyssel och skapande med möjligheten att uttrycka sig.
89 kr
Just nu visas 30 av 39 produkter Ladda fler produkter