MENY
Pris
Produkttyp
  • actionfigurer (16)
  • figurer & robotar (1)
  • samlarfigurer (1)
  • tv- och filmkaraktärer (2)

Transformers

KOM IN I TRANSFORMERS UNIVERSUM

Vill du träda in i ett universum av robotar, action och adrenalin? TRANSFORMERS är baserade på historier om liv, hopp, kamp och triumfer. De beskrivs i episka sagor och har fascinerat vuxna och barn i många år. Barnen kan helt säkert fortfarande hitta på många fler äventyr som robotarna ska ut på. Ni kan också återskapa sagorna i leken.

BLI EN DEL AV TRANSFORMERS

TRANSFORMERS är en tecknad serie och leksaker från 1984. TRANSFORMERS produceras av Hasbro och har varit en av de mest populära produkterna någonsin. Den tecknade TRANSFORMERS-serien blev till en animerad film 1986, vilket senare ledde till många fler leksaker och en rad live-actionfilmer. Med TRANSFORMERS-leksakerna är möjligheterna nämligen stora.

VILKEN TRANSFORMERS VÄLJER DU?

Vem ska vara skurk och vem ska vara hjälte? TRANSFORMERS består av de heroiska Autobots, som leds av Optimus Prime och Bumblebee, och de onda Decepticons. De kommer från planeten Cybertron och leds av den onde Megatron. År 1984 plundrar Decepticons jorden och Autobots försöker skydda den nya världen. Det leder till äventyr och krig i flera galaxer.

Robotarna från Cybertron är väldigt speciella. De lever i ett spännande universum, där de häftiga robotarna kan transformera sig till djur och fordon som utgör deras unika förmåga. För att transformera sig behöver de din hjälp, så att de kan bli ett fordon eller djur och sedan återgå till robot igen.

TRANSFORMERS INBJUDER TILL MÅNGA TIMMARS LEK

Figurerna finns i olika serier som är anpassade till olika åldrar. Därför hittar du robotar i varierande svårighetsgrad. Med en mängd olika TRANSFORMERS-figurer att välja mellan kan både stora och små transformera sig till hjälte eller skurk i Hasbros spännande universum.

TRANSFORMERS har alltid skapat glädje och äventyr mellan generationer och så kommer det att vara. Nu är det dags att planlägga den perfekta kuppen eller rädda världen tillsammans hemma i vardagsrummet eller ihop med kompisarna. Historien är definitivt inte slut än, kampen om Cybertron kommer att fortsätta i många år framöver.

Blir ni angripna av de onda? Kanske är det Megatron, ledaren för Decepticons, som anfaller. Han är en av de mest fruktade och mäktiga krigarna från Cybertron. Han drivs av ett oändligt behov av erövring och lust att besegra alla sina motståndare. Vilka står som segrare i slutändan? De onda eller de goda?

TRANSFORMERS inbjuder till fördjupande lek med robotarna från Cybertron. Bumblebee, Optimus Prime, Megatron och de andra figurerna kan transformeras till häftiga fordon och djur. Välkommen till ett spännande universum med många timmars lek. Hitta dina favoriter hos Lekia och beställ på den här sidan idag.