MENY
Ålder
Pris
Produkttyp
  • blasters (25)
  • leksaksvapen (1)
  • vattengevär (3)

Nerf

ACTIONFYLLD LEK

Det ska vara kul att vara barn. Med en supercool NERF Elite Jr Voyage Starter set, en NERF Elite 2.0 Commander RD 6 eller en av våra häftiga NERF Fortnite-blasters och skumpilar blir det underhållande och spännande lekar. Det är verkligen upplagt för kamp, där ditt barn får rolig och underhållande motion och kan vara aktivt i timmar.

NERF är ett varumärke inom actionsport som är känt för att producera häftiga blasters och Super Soakers som inbjuder till kul, social och aktiv lek. Här blir det rörelse på ett kul och underhållande sätt med häftiga blasters när du kämpar med dina kompisar. Med en fylld Super Soaker eller en blaster med tillhörande skumpilar är ditt barn redo att leva sig in i en fantasivärld full av farliga väsen som ska bekämpas.

Hos Lekia kan du se det breda urvalet av produkter från NERF och välja rätt blaster eller Super Soaker. Utrustat med rätt blaster och tillbehör är ditt barn redo att skickas ut i en kul lek med kompisarna. Det gäller såväl barn som andra med barnasinnet kvar. Det fantastiska med NERF är att de lämpar sig både för barn och vuxna, eftersom lekandet saknar åldersgräns.

NERF är rätt val för dig som älskar att röra på dig, som gillar tävlingar och actionfyllda lekar. Det är precis vad du får med NERF. Du kan utmana kompisarna och kämpa mot varandra i precision. Möjligheterna är verkligen oändliga med NERF, leken tar ingen ände. Utforska våra häftiga blasters på lekia.se idag.

NERF – MER ÄN BARA BLASTERS

Även om NERF är mest kända för blasters är sortimentet större än så. NERF har ett brett urval av tillbehör till din NERF-blaster. Det finns till exempel måltavlor, västar, masker, extra pilar och mycket mera. Sådant som du kan önska dig till din födelsedag eller i julklapp för att göra leken roligare och mer spännande. Här finns många möjligheter att ta dina NERF-tävlingar till nya höjder.

TÄNK PÅ SÄKERHETEN – SIKTA INTE MOT ANSIKTE ELLER ÖGON

NERF-pilarna är ofarliga och det gör inte ont om du träffas av dem. Du ska dock inte sikta mot ansikte eller ögon och vi rekommenderar att alla använder skyddsglasögon. Tänk alltså på säkerheten när du ger dig in i en NERF-kamp mot andra. Då kan alla ha en trevlig upplevelse som gör det hela mycket roligare. Dyk in i det spännande sortimentet av NERF-blasters, tillbehör och mycket mera på lekia.se.

NERF Mega Motostryke
Rek. 799 kr 799 kr Köp
NERF, Elite 2.0 Flip 16
Rek. 699 kr 699 kr Köp
Nerf, Mega Talon
Rek. 229 kr 229 kr Köp
Nerf, MEGA Tri Break
Rek. 349 kr 349 kr Köp
Just nu visas 28 av 37 produkter Ladda fler produkter

Om du gillar lekar med fart och intensitet är NERF något för dig. De flesta känner till dessa skojiga blasters, som inbjuder till kamp mellan barn och andra som har barnasinnet kvar. Greppa din NERF-blaster och låt bästa kvinna eller man vinna.