MENY
Ålder
Pris

Hasbro Gaming

KOM OCH SPELA SPEL MED HASBRO GAMING

Hasbro Gaming hälsar dig välkommen till en värld av brädspel. Vi vet att brädspel alltid har haft en viktig plats i hemmen. De klassiska brädspelen från Hasbro Gaming älskas och är kända över hela världen. De har bidragit till många timmar av trevlig samvaro och kanske även en del små diskussioner bland familj och vänner.

HASBRO GAMING FÖR OSS NÄRMARE VARANDRA

Brädspel är mer populära än någonsin förr. Kanske för att de hjälper oss människor att umgås och de skapar samvaro. Särskilt på semestrar, helger och helgdagar kommer brädspelen fram på borden. Spela något av våra roliga spel med oss idag.

UTMANA FAMILJ OCH VÄNNER I ROLIGA SPEL FRÅN HASBRO GAMING

Hasbro har många roliga och utmanande spel för såväl barn som hela familjen. I Operation ska ni ta bort sjukdomar från patienten. Den läkare som har stadigast hand vinner spelet. Om ni behöver röra på er lite borde ni prova Twister. Här håller du dig varm eftersom hela kroppen ska i rörelse. Det kan faktiskt bli rätt så invecklat.

I spelet Vem där? gäller det att gissa vilken person din motståndare sitter med. ”Har din person glasögon?” kan bli den sista avgörande frågan i spelet. Kanske vill du hellre spela en omgång Battleship med barnbarnet. Det är en rolig klassiker, som alla bör kunna. Lägg din strategi och se till att dina trupper vinner. Sänk motståndarens flotta innan din egen sänks.

Känner din familj till Cluedo? En spelkväll där ni löser ett mysterium eller två i brädspelet Cluedo är superkul för alla. Ni ska ta reda på vem som är mördaren. Cluedo är ett klassiskt mysteriespel med spår som leder er fram till lösningen på herrgårdsmordet. Spela det med kompisgänget, familjen eller din partner. Det går faktiskt att spela det med bara två personer.

Om du ännu inte har spelat Cluedo är det på tiden. Det är också ett spel man inte kan få nog av. Om du letar efter ett bra barnspel, en rolig present till värdinnan eller ett spel för nästa semester med familjen kan det finnas bland spelen från Hasbro Gaming.

Börja redan nu att planera nästa spelkväll, med en fantastisk uppsättning spel från Hasbro Gaming och Lekia.

Risk SE
Rek. 499 kr 499 kr Köp Boka & Hämta

Hasbro Gaming är spel som du känner till, älskar och har spelat timvis med familj och vänner. Prova favoriterna Twister, Operation, Vem där?, Battleship, Cluedo och många fler. Det är upplagt för många timmars nöje och samvaro för hela familjen. Köp dina favoriter hos Lekia idag.