MENY
Ålder
Pris
Produkttyp
  • leklera (40)
  • lera (10)

Play-Doh

PLAY-DOH – ETT UNIVERSUM AV FÄRGER, FORMER OCH FIGURER

Barn tycker det är roligt att leka med den mjuka leran. De kan forma den och leka med färger och former. Därför krävs i regel inte mycket uppmuntran för att få ett barn att intressera sig för den. Det är en perfekt möjlighet till trevliga stunder och samvaro mellan barn och vuxna. Modellera är en klassisk leksak när den är som allra bäst. Om ditt barn inte är nöjd med resultatet är det bara att börja om från början. En av de många fördelarna med Play-Doh är just de oanade möjligheterna och att den kan användas om och om igen.

MODELLERA FRÅN PLAY-DOH MED HÖG KVALITET

Du får en riktig bra kvalitet och mängder med färger och tillbehör som gör det ännu roligare för såväl små som stora barn att släppa loss fantasin och kreativiteten. Den lämpar sig också väldigt bra för användning i professionella sammanhang, då den inbjuder till kreativ lek i dagisåldern. Den bidrar också till att stimulera ditt barns kreativitet och fantasi.

VAD SKA JAG VÄLJA NÄR DET GÄLLER PLAY-DOH?

Vårt Play-Doh-sortiment är så allsidigt att oavsett vad du väljer kommer det med stor sannolikhet att väcka glädje. Eller fråga ditt barn, så är du 100 % säker på att välja rätt. Du kan välja mellan burkar med modellera i många olika färger och det finns också mycket utrustning och tillbehör. Det ger stora möjligheter att kopiera de vuxna och öva på att forma, rulla, skära och klippa så det står härliga till. Det är både kul, trevligt och utmanande på en och samma gång.

Just nu visas 28 av 51 produkter Ladda fler produkter

Barn använder ofta fingrarna för att upptäcka världen och de egna färdigheterna. Med den mjuka och behagliga modelleran från Play-Doh får ditt barn i det närmaste oändliga möjligheter att forma roliga, finurliga, snygga och imponerande mästerverk vid köks- eller matbordet. Du kan se vårt stora sortiment här nedan.