MENY
Pris
Produkttyp
  • sport (1)
  • uteleksaker (1)
  • utespel (10)

Wicked

INNOVATION. Sedan vi grundades år 2000 har vi visat prov på vår förmåga att år efter år lansera nya, originella och häpnadsväckande produkter på marknaden. Vi är innovatörer av såväl leksaksgalningar som bestående klassiker och vårt uppdrag är att producera leksaker av högsta kvalitet som står sig genom tiderna.

Vi är stolta över att kunna säga att vårt omfattande sortiment av Boomas tillverkas här i Storbritannien. Vi fortsätter att skapa innovativa produkter som överraskar och gläder vårt ständigt ökande antal lojala fans och följare.

 

AMBITION. Vi är redan världens största tillverkare av återkommande bumeranger och håller snabbt på att bli ett ledande globalt leksaksföretag. Våra Wicked-produkter säljs i en mängd olika detaljhandelsbutiker: från leksaksaffärer, varuhus till stora snabbköpskedjor, från presentbutiker till online och på TV. Vårt världsberömda Wicked Booma-sortiment visas upp i Londons främsta flaggskeppsbutiker och turistattraktioner, och fångar miljontals turisters uppmärksamhet varje år.

Ambitiös är ett understatement. Vi kommer inte att sluta förrän våra produkter finns i varje butik, hushåll, strand, park och kontor runt om i världen.

ORIGINALITET. Vi följer inte marknadstrender, vi skapar dem. Vi kan skryta med PR-expertis som utmanar konventioner; vi vet hur man fångar din uppmärksamhet, hur man förvandlar leksaker till samtalsämnen och hur man sätter ordet Wicked på allas läppar. Vi tror verkligen på våra produkter och vill att alla ska ha möjlighet att njuta av dem lika mycket som vi gör.

Dessutom stöds alla våra produktsortiment av framträdande placerade,

iögonfallande audiovisuella displayer i butikerna, kvalificerade demonstrationer, TV-reklam, nationell och regional pressbevakning, kampanjer i sociala medier och marknadsföring på nätet.

Vi arbetar outtröttligt för att säkerställa att våra produkter är efterfrågade och flyger av dina hyllor.

Wicked