MENY
Ålder
Pris
Produkttyp
 • cd-skivor (1)
 • disco (1)
 • discolampor (2)
 • högtalare (1)
 • instrument (5)
 • instrument & sång (1)
 • keyboard (1)
 • lego-set (14)
 • leksaksinstrument (10)
 • mikrofoner (1)
 • mixerbord (1)
 • trummor (1)

Musik

Musik ska byggas utav glädje! Lekia har lekinstrument som trummor, gitarrer, keyboard och andra musikprodukter för barn. Rolleken är en viktig del i barnens utveckling där musiken främjar denna. Musiken har en glädjande inverkan och barnet tränar både rytm, rörelse och ramsor. Locka fram de små rock-eller popstjärnorna!

Spela loss med disco-keyboarden från Stage! Keyboardet har lysande tangenter kopplade till olika låtar (22 olika demo-låtar) för lättare lärande. Spela in dina låtar och spela upp.  Koppla till din telefon för att få ut max av produkten. På keyboarden finns även en discolampa så man känner sig som en äkta superstjärna. Pall och stativ medföljer. AUX-uttag för mobiltelefon samt 3.5mm uttag för hörlurar/högtalare. Diskoboll med blinkande ljus 37-tangenters elektroniskt tangentbord med åtta instrument som kan väljas 8 rytmer med tempohastighetskontroll och 4 slagverkljud 22 Demolåtar Spela in och spela upp Volymkontroll för musik Mega bashögtalare. Cool headsetmikrofon Fack med linje-uttag gör att barnen kan ansluta till iPod / MP3-spelare / SmartPhone Med demoläge - Auto av för att spara energi Kommer med en pall Från 3 år Kräver 6 st AA batterier, ingår ej.
599 kr
Bli nästa stora gitarr-stjärna med denna fina barngitarr! En smidig trägitarr i liten storlek som du kan spela precis vad du vill på. Du kan förslagsvis lära dig din favoritlåt eller hitta på en helt egen liten melodi. Häftig liten gitarr som passar helt perfekt för alla barn som vill lära sig att spela gitarr.
299 kr
NAP, Blockflöjt
129 kr 129 kr Köp
NAP, Maracas
99 kr 99 kr Köp
Just nu visas 30 av 53 produkter Ladda fler produkter

Musik och lek går verkligen hand i hand. Alla barn älskar att både lyssna på och skapa sin egen musik. Redan de allra minsta barnen tycker om att skapa sina egna ljud och spela tillsammans med andra barn och med vuxna. Låt din bebis få leka med en färgglad xylofon eller olika rytminstrument i hållbart och barnvänligt trä för att väcka kärleken till musiken redan i de allra yngsta år. En rolig leksak är den kombinerade xylofonen och bultbrädan, perfekt för de små barnen som precis håller på att utveckla sin finmotorik. När barnen blir större, finns en mängd olika instrument som uppmuntrar till skapande och att spela tillsammans med andra. Kanske är det början på ett livslångt intresse eller så kanske ditt barn är nästa stora stjärna? Med instrument och tillbehör från Lekia kan ditt barn i fantasin skapa sig en alldeles egen rock-karriär eller kanske bara få ett uttryck för sitt skapande, sin kreativitet och ett sätt att uttrycka känslor. Är ditt barn en trummis eller kanske en gitarrist som älskar att dra av ett häftigt gitarrsolo? Här hittar du alla instrument du och ditt barn kan önska er. Här finner du också tillbehör som discolampor och mikrofoner, allt för att få den där rätta känslan när barnet uppträder på sin egen fantasiscen. En akustisk trägitarr i barnstorlek är ett uppskattat första instrument och kan hänga med i musikaliska lekar länge. När barnet är redo att övergå till elgitarr, finns även häftiga elguror med förstärkare för den äkta rockkänslan. De små barnen är alltid roade av pianon och orglar som kan frambringa en mängd olika ljud och rytmer. Musik är ett sätt att kommunicera även för de allra minsta barnen. Ett musikintresse redan från unga år har ditt barn glädje och nytta av hela livet. Ta varsitt instrument och låt fantasin och kreativiteten flöda samtidigt som ni får en rolig stund tillsammans!