MENY
Ålder
Pris
Produkttyp
  • byggklossar (99)
  • byggsatser (25)

Bygga

Bygg, montera och skapa! Att leka med klossar eller montera modeller blir aldrig tråkigt, och är lek som passar både stora som små. Här hittar du allt från fina träklossar till avancerade byggsatser och modeller.

Bygg ditt eget universum med regnbågar i neon, flygande hästar, en enhörning och inte minst ett vitt slott med guldtak. Den här produkten kommer med 760 Plus-Plus brickor, 2 byggplattor samt en instruktionsbok Ett perfekt set för byggarentusiasten. Produkten är självklart kompatibel med alla andra Plus-Plus produkter. Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar.
349 kr
Endast hos Laser Pegs, Monster Rally Beast 299 kr 299 kr Köp
BRIO, Byggset 449 kr 449 kr Köp
Endast hos Laser Pegs, Heroes Fire truck 599 kr 599 kr Köp
Endast hos Laser Pegs, Monster Rally Wrecker 399 kr 399 kr Köp
Endast hos Laser Pegs, Heroes Police Van 599 kr 599 kr Köp
Endast hos Laser Pegs, Mission Mars Explorer 199 kr 199 kr Köp
Endast hos Laser Pegs, Mission Mars Rover 399 kr 399 kr Köp
Just nu visas 29 av 124 produkter Ladda fler produkter

Från klossar till byggsatser, hos Lekia hittar du allt för både stora som små ingenjörer. Att skapa och bygga sin egen värld är nog något alla drömmer om. Så varför inte låta den lilla tillverka från egen fantasi med Brios fina byggsatser? Eller leka med klassiska träklossar och byggstavar från Micki? Klossar är perfekta leksaker som främjar barnens kreativitet, samspel och finmotorik. För de som är lite större är byggmodeller från Meccano eller Geomag en spännande utmaning. Det danska märket Plus Plus bjuder på lite mer innovativa byggdelar som går att bygga med i både 2D och 3D. I byggvärlden finns det alltid oändliga lekmöjligheter! En kul aktivitet för alla åldrar och för de som vill slippa sitta framför skärmen.